LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Val de indignare dupa iesirea mitocaneasca a lui Teodorovici la adresa reporterului B1.RO. Ce jeg scoate nea mizerie asta din el Nu mai are ce cauta in spatiul public dupa ce a jignit o femeie in acest hal! (VIDEO)
 • Eugen Orlando Teodorovici, inca ministru al Finantelor, a starnit revolta in spatiul public, dupa iesirea mitocaneasca la adresa unei jurnalisteB1.RO. Suparat pe rezultatul de la motiunea de cenzur
  Ultimele articole - B1.ro - 11 Oct, 10:35

  Citeste articolul complet:
  Val de indignare dupa iesirea mitocaneasca a lui Teodorovici la adresa reporterului B1.RO. Ce jeg scoate nea mizerie asta din el Nu mai are ce cauta in spatiul public dupa ce a jignit o femeie in acest hal! (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.363 sec.