Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vicepremierul integrator explica pas cu pas ce rol are in Guvernul Orban, in direct pe B1 TV. Raluca Turcan: Spre exemplu, Educatia se confrunta cu o rata record a abandonului scolar (VIDEO)

B1 B1,
Vicepremierul integrator explica pas cu pas ce rol are in Guvernul Orban, in direct pe B1 TV. Raluca Turcan: Spre exemplu, Educatia se confrunta cu o rata record a abandonului scolar (VIDEO)

Raluca Turcan a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca portofoliul de vicepremier presupune creionarea unei imagini de ansamblu in eforturile de implementare a masurilor guvernamentale. Ideea de. continuă pe B1

DECIZIE BOMBA despre PENSII! Se va APLICA de la 1 IANUARIE! MINISTRUL din Guvernul ORBAN a facut MARELE ANUNT!

E oficial! Un ministru din Guvernul Orban a facut anuntul asteptat de multi romani! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. Ministrul Apararii,.

Cum fac postasii propaganda pentru PSD printre pensionari. Ministrii din Guvernul Orban fac acuzatii dure

Dupa cativa ani in care Posta Romana a functionat ca aparat de propaganda pentru PSD, ministrul Muncii si-a exprimat speranta ca acest mecanism va inceta. Au trecut deja cativa ani de cand Posta Romana este angajatul PSD pentru distributia de pliante electorale pensionarilor. in contextul in care avem primul guvern liberal dupa foarte multi ani, .

Dan Barna, avertisment dur pentru Guvernul Orban

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca va sustine Guvernul Orban cand obiectivele acordului politic sau proiectele necesare Romaniei ajung pe agenda, mentionand ca voturile USR nu sunt in.

Guvernul Orban acuza Posta Romana ca face propaganda electorala pentru PSD. Turcan: Ameninta cu neplata pensiilor sau raspandesc stirea falsa ca pensiile se vor micsora

Factorii postali intarzie livrarea pensiilor si, atunci cand duc banii, fac propaganda electorala pentru PSD, au acuzat vicepremierul Raluca Turcan si Violeta Alexandru, ministrul Muncii, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )