Libnet.ro
UNICEF

10:15

VICTOR PONTA: Daca va fi o intrebare generala la referendum, noi credem ca este inutil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Daca va fi o intrebare generala la referendum, noi credem ca este inutil

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a explicat, astazi, la Timisoara, cum va vota in cazul unui eventual referendum pe tema justitiei si a subliniat ca, daca va fi o intrebare generica, si Dragnea va spune ca e cu Justitia. continuă pe Ziarul Bursa

PONTA: Daca as fi in locul lui Iohannis, as face referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri seara, la Digi 24, ca, daca ar fi in locul presedintelui Klaus Iohannis, ar convoca referendum in ziua alegerilor europarlamentare, pentru ca 26 mai trebuie sa fie un moment in care romanii sa se exprime asupra legitimitatii celor care ne conduc.

VICTOR PONTA: Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsa la nivel national

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsa la nivel national.

VICTOR PONTA: Ce facem dupa ce pica Dragnea?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri seara, la un post de televiziune, ca el propune ca PNL, USR, ALDE si UDMR sa se gandeasca la faptul ca doar impreuna toti cei care nu sunt in echipa lui Dragnea pot sa iasa din groapa in care acesta a dus Romania.

Victor Ponta, despre Fondul Suveran de Investitii: Este metoda Tel Drum extinsa la nivel national. Nu e mare inginerie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Timisoara, ca Fondul Suveran de Investitii nu este altceva decat o metoda de privatizare pe modelul Tel Drum exstinsa la nivel national.

Victor Ponta: Laurentiu Rebega nu va fi pe lista Pro Romania pentru europarlamentare. imi pare rau, dar asta e situatia

Victor Ponta a anuntat vineri ca Laurentiu Rebega nu va figura pe lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Asta in conditiile in care Rebega a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat.

Selectionerul Suediei: Echipa Romaniei este puternica, munceste mult. insa noi credem ca putem castiga fiecare meci

Janne Andersson, selectionerul Suediei, a declarat inaintea duelului cu Romania ca nationala condusa de Cosmin Contra este una puternica, bine organizata, care munceste mult. Tehnicianul suedez considera ca daca elevii sai vor evolua la cel mai bun nivel, vor putea castiga fiecare meci din preliminariile pentru Euro 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )