Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsa la nivel national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsa la nivel national

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsa la nivel national. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre Fondul Suveran de Investitii: Este metoda Tel Drum extinsa la nivel national. Nu e mare inginerie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Timisoara, ca Fondul Suveran de Investitii nu este altceva decat o metoda de privatizare pe modelul Tel Drum exstinsa la nivel national.

Un document semnat de Tudorel Toader, facut public de Victor Ponta, arata ca statul ar putea pierde controlul asupra unor companii strategice, care ar urma sa faca parte din Fondul Suveran

Ministerul Justitiei critica puternic un proiect de OUG al Ministerului Finantelor, care prevede includerea Loteriei Romane si a Imprimeriei Nationale in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, pe care Guvernul Dancila vrea sa-l creeze. Potrivit Ministerului Justitiei, una dintre prevederi ar putea conduce la lipsa de control din partea statului asupra unor companii de interes strategic. Practic, ar putea duce la o privatizare indirecta a celor doua companii nationale, detinute in prezent de stat, prin Ministerul Finantelor.

Ponta explica de ce a intrat Tudorel Toader in dizgratia lui Dragnea: Nu a fost de acord cu OUG care infiinteaza Fondul Suveran DOCUMENT

Fostul premier Victor Ponta a publicat miercuri un document al Ministerului Justitiei, semnat de ministrul Tudorel Toader, care critica OUG privind infiintarea Fondului Suveran.

Teodorovici, acuzat ca este spion rus. Citu sustine ca face parte din conducerea unei banci controlate de Putin care va finanta Fondul Suveran

Liberalul Florin Citu il acuza de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici, sustinand ca inainte de a da ordonanta comunista 114 ar fi facut o escala la Moscova, pentru a pune la punct modalitatea prin care Banca Internationala de Investitii, controlata de Putin, va finanta Fondul Suveran.

Teodorovici a anuntat cand va fi functional Fondul Suveran, promitand ca numirile nu vor fi politice

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti seara, ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va deveni operational in primul semestru al acestui an, promitand ca numirile nu vor fi politice.

VICTOR PONTA: Daca va fi o intrebare generala la referendum, noi credem ca este inutil

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a explicat, astazi, la Timisoara, cum va vota in cazul unui eventual referendum pe tema justitiei si a subliniat ca, daca va fi o intrebare generica, si Dragnea va spune ca e cu Justitia.

VICTOR PONTA: Ce facem dupa ce pica Dragnea?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri seara, la un post de televiziune, ca el propune ca PNL, USR, ALDE si UDMR sa se gandeasca la faptul ca doar impreuna toti cei care nu sunt in echipa lui Dragnea pot sa iasa din groapa in care acesta a dus Romania.

Victor Ponta: Laurentiu Rebega nu va fi pe lista Pro Romania pentru europarlamentare. imi pare rau, dar asta e situatia

Victor Ponta a anuntat vineri ca Laurentiu Rebega nu va figura pe lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Asta in conditiile in care Rebega a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )