Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Antena3 Antena3,
Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care sussine ca fostul ministru al Mediului este o. continuă pe Antena3

Victor Ponta da de pamant cu Codrin Stefanescu: Un bufon

Victor Ponta continua lupta cu cei care au contribuit la excluderea sa din partid. in contextul extinderii de catre DNA a cercetatorilor in dosarul trecerii ilegale a lacului Belina de la Apele.

Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Nu am facut niciun denunt contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3. El a relatat ca a fost audiat la DNA despre ce a facut el ca prim-ministru si ca a trebuit sa.

Secretarul PSD al Camerei Deputatilor, Ioana Bran: Solicitarea DNA in cazul Rovanei Plumb nu a ajuns la Parlament

Secretarul PSD al Camerei Deputatilor, Ioana Bran a anuntat ca solicitarea DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru al Mediului Rovana Plumb nu a ajuns la Parlament. Conform procedurii,.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor ar putea lua in discutie solicitarea DNA privind ridicarea imunitatii Rovanei Plumb

Biroul permanent al Camerei Deputatilor ar putea sa ia in discutie luni solicitarea DNA privind avizarea urmaririi penale fata de fostul ministru al Mediului,deputatul PSD Rovana Plumb, scrie Agerpres. In cazul in care cererea de la DNA va ajunge in prima parte a zilei de luni, aceasta poate fi introdusa pe ordinea de zi a sedintei Biroului permanent, care incepe la ora 14:00.

Biroul permanent al Camerei ar putea lua in discutie solicitarea DNA de a permite urmarirea penala in cazul Rovanei Plumb

Biroul permanent al Camerei Deputatilor ar putea sa ia in discutie, luni, solicitarea DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru al Mediului Rovana Plumb.

VIDEO Laura Codruta Kovesi a confirmat ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, in doua dosare

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la postul de radio Europa FM, ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, in cursul saptamanii trecute. Unul dintre acestea este dosarul Belina, asa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta: E un las. Nu imi vine sa cred ce fel de om am sustinut

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta. E un las spune Codrin Stefanescu, infuriat ca Ponta l-a cenzurat dupa ce i-a lasat un comentariu pe pagina de Facebook. Asta dupa ce.

Victor Ponta duce o batalie crancena impotriva Guvernului Tudose: Am semnat. Este o prevedere nociva!

Victor Ponta duce o batalie dura impotriva Guvernului Tudose si a deciziei acestora de modificare a platii TVA de la 1 ianuarie. Am semnat aceasta petitie initiata de reprezentantii mediului de.

Codrin Stefanescu si Victor Ponta, razboi pe numarul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu si m-a blocat. E un las!

Conflictul dintre PSD si Victor Ponta a ajuns in faza intrecerii in numarului de like-uri si blocarii pe Facebook. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, s-a plans ca.

Victor Ponta, atac dur la Dragnea: Nu este o victima a Justitiei ci trebuie sa plateasca in fata legii. A trecut lacul Belina in folosinta sa exclusiva si restrictiva

Victor Ponta continua razboiul dur pe care il poarta impotriva lui Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, fostul premier il acuza de minciuna si manipulare pe presedintele PSD pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )