LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea
 • PNL si alianta USR-PLUS si-a prezentat oficial sambata dupa-amiazaa candidatii comuni la alegerile locale pentru Capitala. La Primaria Generala va fi sustinut Nicusor Dan, in timp ce la sectoare PNL si USR-PLUS si-au impartit primariile 3 la 3. Viceprimar din partea USR-PLUS va fi Vlad Voiculescu.
  Hotnews.ro Actualitate - 01 Aug, 17:26

  Citeste articolul complet:
  VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.531 sec.