LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEO Ce spune Dancila despre declaratia lui Manda ca PSD nu va mai sustine prosti in functii: Nu a avut absolut nicio legatura cu Viorica Dancila Cand esti un om puternic iti asumi cand faci referire la o anumita persoana
 • Fostul premier Viorica Dancila sustine ca declaratia lui Claudiu Manda potrivit careia PSD nu va mai sustine in functii prosti care sa ne faca de ras, nu a avut absolut nicio legatura cu ea. Dancila admite insa ca nu a vorbit cu Manda despre acele afirmatii, dar spune ca a discutat cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, si cu Lia Olguta Vasilescu.
  Hotnews.ro Actualitate - 14 Ian, 18:10

  Citeste articolul complet:
  VIDEO Ce spune Dancila despre declaratia lui Manda ca PSD nu va mai sustine prosti in functii: Nu a avut absolut nicio legatura cu Viorica Dancila Cand esti un om puternic iti asumi cand faci referire la o anumita persoana


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.521 sec.