Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

B1 B1,
VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea. continuă pe B1

Viorica Dancila a reclamat in 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. intre timp, agresorul a dezertat si a ajuns consilier local PSD

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009, Viorica Dancila, europarlamentarul PSD nominalizat pentru functia de prim ministru al Romaniei, a reclamat ca a fost agresata in strada de un consilier local PD-L, la vremea respectiva.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost atacata dur. Nu are experienta. Va fi o marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban o ataca dur pe Viorica Dancila, despre care spune ca nu are stofa de prim-ministru. Liberalii nu vor veni cu nicio propunere de premier in fata presedintelui Klaus.

Catalin Ivan, atac dur la Viorica Dancila: Este un dezastru. Nu are calitati de om politic

Europarlamentarul Catalin Ivan a lansat un atac dur la adresa Vioricai Dancila, premierul desemnat. Catalin Ivan considera ca o Romanie cu Viorica Dancila premier inseamna un dezastru.

Caru' cu vedete: Cum s-a imbracat premierul Viorica Dancila la nunta fiului ei; Ultima aparitie a faimoasei Lady Gaga i-a lasat pe toti cu gura cascata!; Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori

Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dancila: E un soldatel! Doar un an a fost profesoara la Videle si nu se stie ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie. Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut parte de o vacanta de cosmar in Thailanda.

Comunitatea Coruptia Ucide, despre decizia lui Klaus Iohannis de a o numi ca premier pe Viorica Dancila: Un gest inacceptabil de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta premierul propus de PSD, Viorica Dancila. Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea, se arata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

UPDATE Comunitatea Coruptia Ucide, despre decizia lui Klaus Iohannis de a o numi ca premier pe Viorica Dancila: Un gest inacceptabil de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta premierul propus de PSD, Viorica Dancila. Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea, se arata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Cea mai infocata vecina a Viorica Dancila: Nu mai nigrati oamenii din Videle, ca suntem saraci sau amarati (VIDEO)

Orasul Videle a devenit foarte celebru in ultimele zile dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier. Locuitoare a orasului din Teleorman, si apropiata a lui Liviu Dragnea, Dancila este cunoscuta de.

SOC! Viorica Dancila, BATUTA in plina strada! ALTERCATIA a pornit de la doua afise cu TRAIAN BASESCU. Detalii ULUITOARE

Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, a sustinut acum noua ani ca a fost batuta si injurata de un adversat politic. Ea ar fi fost agresata de un simpatizant al PDL, in timpul.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2741 seconds )