Libnet.ro
UNICEF

09:01

Viorica Dancila, prima reactie dupa sesizarea penala depusa de Orban: Sunt convinsa ca justitia va gasi ridicola aceasta plangere, care este complet rupta de realitate (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, prima reactie dupa sesizarea penala depusa de Orban: Sunt convinsa ca justitia va gasi ridicola aceasta plangere, care este complet rupta de realitate (VIDEO)

Premierul Viorica Vasilica Dancila a reactionat, luni, dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a facut plangere penala pentru inalta tradare. Dancila a apus ca gestul lui Orban i se pare un act deplasat, cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

Ana Birchall: Plangerea penala a PNL la adresa premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD Liviu Dragnea reprezinta un gest de imagine ridicol

Daca PNL doreste sa actioneze ca partid democratic de opozitie, atunci are la dispozitie instrumentele parlamentare garantate de Constitutie. Atacul la adresa premierului Viorica Dancila prin sesizarea Parchetului este un gest politicianist ieftin, sustine vicepremierul Ana Birchall.

Tariceanu, despre plangerea penala depusa de Orban impotriva premierului: E nevoie ca presedintele sa se delimiteze de aceasta actiune

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica, referitor la plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca PNL este partidul prezidential, astfel ca este necesar ca presedintele Klaus Iohannis sa se delimiteze de aceasta actiune, caracterizata ca facand parte dintr-un plan de inlaturare a Guvernului prin mijloace nedemocratice.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila (FOTO)

Sustinatorii PSD incearca organizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni ca raspuns pentru depunerea plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea sub acuzatiile de.

VIORICA DANCILA a ajuns de rasul internetului! Gafa MONUMENTALA ironizata de Netflix (FOTO)

Gafa prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, reprezentata de afirmatiile referitoare la temerea de o plangere penala a fost ironizata pe retelele de socializare de catre Netflix, platforma de filme online.

Rectorul UB, despre cum vorbeste Viorica Dancila: Sentimentul pe care il am e de jena puternica, pentru ca e profesoara

Viorica Dancila a stat in atentia publica in mandatul de premier nu pentru politicile implementate ci pentru numeroasele gafe si greseli de vorbire. Orice om ii este frica de o plangere penala,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )