Libnet.ro
UNICEF

09:01

Viorica Dancila, vizita in Kuweit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila, vizita in Kuweit

Premierul Viorica Dancila a vizitat, in Kuweit, Centrul Cultural Abdullah Al Salem, Centrul Stiintific, precum si Marea Moschee din Kuwait City, prilej cu care a evocat posibilitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale in domeniile cercetarii-inovarii si subliniat ca intreaga comunitate musulmana din Romania a convietuit in pace cu majoritatea crestina. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantul Emirului Abu Dhabi,Hamdan Bin Zayed Al Nahyan,Regiunea de Vest, fiind insotita de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, temele discutate fiind perspectivele relatiilor bilaterale romano-emirateze, potrivit comunicatului emis de Guvern.

VIORICA DANCILA i-a cucerit pe SEICI! Unul dintre ei a plimbat-o personal spre PALATUL PREZIDENTIAL! A fost un moment de panica totala

Premierul Viorica Dancila a avut duminica o intrevedere cu prim-ministrul Statului Kuweit, Seicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah si cu seful Statului, emirul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah. Dupa.

Politikix. De ce da Viorica Dancila din cap

Viorica Dancila a plecat in turneu. Premierul a vizitat Turcia, Emiratele Arabe si Kuweit. S-a intalnit cu inalti oficiali si a incercat sa-i convinga sa investeasca in proiectele pentru care suntem.

VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Premierul Viorica Dancila a pornit, luni, intr-un turneu de trei vizite oficiale in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait. Cel mai mult a zabovit in Dubai si Abu Dhabi, unde a avut intrevederi cu oficiali arabi si s-a bucurat de cateva vizite turistice. Cu aceasta ocazie, am putut sa o vedem pe doamne prim-ministru intr-o ipostaza inedita: mergand desculta si purtand vesmant islamic.

Corina Cretu: Ce am avertizat s-a intamplat, Curtea de Justitie a UE a condamnat Romania. Am vorbit acest lucru cu Viorica Dancila de un an

Comisarul european, Corina Cretu, a declarat, vineri, ca a avertizat asupra condamnarii pe care Romania a primit-o de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru neindeplinirea directivei privind depozitele de deseuri si ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila de mai bine de un an despre acest subiect.

PNL o cheama pe Viorica Dancila in fata Parlamentului

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al Codului Penal si Codului de procedura penala, a declarat, astazi, liderul liberal Ludovic Orban.

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

Viorica Dancila, in Emiratele Arabe Unite. Discutii privind relatiile de afaceri intre cele doua state

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, cu membri ai conducerii Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Emiratele Arabe Unite, exprimand sprijinul Guvernului pentru consolidarea relatiilor intre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )