Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politician din Franta avertizeaza ca Macron risca sa fie demis din cauza crizei sociale

Hotnews Hotnews,
 Un politician din Franta avertizeaza ca Macron risca sa fie demis din cauza crizei sociale

Un politician de dreapta din Franta, Nicolas Dupont-Aignan, a avertizat ca presedintele Emmanuel Macron risca sa ajunga sa fie demis, pe fondul starii de nemultumire sociala generata de gestionarea pandemiei si de limitarea libertatilor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei .

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )