Libnet.ro
UNICEF

12:15

Politicianul cu ADN care isi lanseaza candidatura la prezidentiale cu ajutorul lui IVAN24

România Liberă România Liberă,
Politicianul cu ADN care isi lanseaza candidatura la prezidentiale cu ajutorul lui IVAN24

Catalin Ivan, fost purtator de cuvannt al PSD, care si-a facut si partid, si-a lansat candoidatura l. continuă pe România Liberă

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice.

Seful ANAF: Persoanele care isi platesc impozitele la timp ar putea primi, de la 1 ianuarie, un bonus de 3% din sumele achitate

Persoanele care isi platesc impozitele si taxele la timp ar putea beneficia, de la 1 ianuarie 2020, de un bonus de 3% din sumele achitate integral si la termen, a declarat, sambata, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Mirela Calugareanu. Aceasta sustine ca a fost intocmit un proiect de act normativ, care ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie.

Sefa ANAF, Mirela Calugareanu, la Antena 3: Contribuabilii care isi platesc taxele la timp ar putea beneficia de un bonus de 3% din sumele achitate integral

Contribuabilii care isi platesc impozitele si taxele la timp ar putea beneficia, de la 1 ianuarie 2020, de un bonus de 3% din sumele achitate integral si la termen, a declarat, sambata, presedintele Agentiei Na.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

Victor Ponta anunta ca Mircea Diaconu a strans numarul de semnaturi necesare pentru prezidentiale. Cand urmeaza sa isi depuna candidatura

Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare, a anuntat presedintele Pro Romania, Vi.

ALDE Dolj, scrisoare catre Tariceanu: Ce parinte e acela care isi omoara propriul copil? De ce nu veniti sa dizolvati la fata locului organizatia? Va vom primi asa cum se cuvine!

ALDE Dolj i-a transmis o scrisoare deschisa lui Calin Popescu Tariceanu, in care ii solicita sa anuleze decizia de dizolvare a filialei si sa il demita pe Daniel Chitoiu. Organizatia ii reproseaza lui Tariceanu ca a ales tranzactionismul in loc de liberalism, potrivit unui comunicat de presa, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )