Libnet.ro
UNICEF

01:06

Politicul nu vrea sa piarda controlul asupra scolilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politicul nu vrea sa piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca depunerea unui amendament la Comisia pentru invatamant din Senat pentru modificarea Legii Educatiei, care prevede amanarea concursurilor pentru posturile de directori de scoli, poate fi explicata prin faptul ca factorul politic nu doreste sa piarda controlul asupra acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Dumitru, despre amanarea concursurilor pentru directorii de scoli: Politicul nu vrea sa piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca depunerea unui amendament la Comisia pentru invatamant din Senat pentru modificarea Legii Educatiei, care prevede amanarea concursurilor pentru posturile de directori de scoli, poate fi explicata prin faptul ca factorul politic nu doreste sa piarda controlul asupra acestora.

Mircea Dumitru: Miza blocarii concursului pentru directorii de scoli este ca politicul sa nu piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, duminica, intr-o emisiune la postul TV Digi24, ca miza blocarii concursurilor pentru directorii de scoli, prin amendamentul PSD de la comisia de invatamant a Senatului, este aceea de a nu pierde controlul politic asupra scolilor.

Mircea Dumitru: Miza blocarii concursului pentru directorii de scoli este ca PSD sa nu piarda controlul politic asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, duminica, intr-o emisiune la postul TV Digi24, ca miza blocarii concursurilor pentru directorii de scoli, prin amendamentul PSD de la comisia de invatamant a Senatului, este aceea de a nu pierde controlul politic asupra scolilor.

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: Eu, ca parinte, nu am platit la fondul clasei

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca parintii ar trebui sa beneficieze de posibilitatea de a face donatii scolilor, daca doresc acest lucru, insa numai in limitele unei reglementari foarte clare care sa ii puna la adapost si pe directori si pe diriginti si pe parinti, transmite Agerpres.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: Eu, ca parinte, nu as plati fondul clasei, dar oricine poate face o donatie scolii

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca parintii ar trebui sa beneficieze de posibilitatea de a face donatii scolilor, daca doresc acest lucru, insa numai in limitele unei reglementari.

Ministrul Educatiei: Temele ar trebui facute la scoala

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat la emisiunea In fata ta difuzata de Digi24 ca elevii ar trebui sa isi faca temele la scoala, nu acasa. Ministrul a spus ca elevii aloca nepermis de mult timp pentru a se pregati pentru ore si a atras atentia ca ideea ca un copil trebuie sa se ocupe o zi intreaga numai de scoala impune asupra elevului un ritm de lucru si o cantitate de munca care sunt nerezonabile.

Lamuriri de la ministrul Educatiei. Ce se intampla cu fondul clasei

Fondul clasei este ilegal, spune ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, care adauga ca ar vrea sa il reglementeze pentru ca lucrurile sa fie transparente, scrie Digi24. Avem de gand si deja am.

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: E inacceptabil ca cineva sa poata renunta la titlul de doctor fara explicatii

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, referitor la initiativa legislativa aflata in Camera Deputatilor, prin care o persoana poate renunta la titlul de doctor, ca este inacceptabil ca cineva sa poata renunta la titlul de doctor fara a da explicatii.

Ministrul Educatiei: Scoala trebuie depolitizata

Scoala romaneasca trebuie depolitizata, a declarat ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, la emisiunea in fata ta, de la Digi 24.

VIDEO. Ce spune ministrul Educatiei despre gestul primarului Pandele, care s-a urcat cu picioarele pe catedra

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, intr-o emisiune Digi 24, ca gestul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, care s-a urcat cu picioarele pe catedra la inceputul anului scolar, nu este ceva care sa dea incredere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )