Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politikix. Cine sunt cei mai urecheati ministri de premierul Tudose

Antena3 Antena3,
Politikix. Cine sunt cei mai urecheati ministri de premierul Tudose

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc, cel de la Sanatate Florian Bodog si ministrul Educatiei, Liviu Pop, sunt cei mai urecheati ministri. Motivele, in clipul video de mai jos. continuă pe Antena3

Acestea sunt singurele persoane care nu pot fi blocate pe Facebook. Cine sunt cei doi

In cazul in care doresti ca o persoana sa nu iti mai poata accesa contul de Facebook, mergi pe pagina sa si o blochezi de la butonul de langa Mesaje. Acesta functioneaza pentru toti.

Cine sunt si ce fac acum surorile Printesei Diana

Dupa tragicul deces al Printesei Diana, surorile ei, Lady Sarah McCorquodale si Baroness Jane Fellowes s-au retras din viata publica. Abia acum, la doua decenii de la disparitia Printesei inimilor, cele doua au acceptat sa apara din nou vorbind in cadrul documentarului Diana, 7 days, realizat de BBC.

Cine sunt concurentele din sezonul trei Bravo, ai stil!

A inceput deja noul sezon Bravo, ai stil, care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D. 11 concurente frumoase si hotarate au intrat astazi in competitia vietii lor, cea care le poate schimba radical viata si care le poate aduce premiul de 100. 000 de lei si faima mult dorita.

Fermierul discret ajuns unul dintre cei mai influenti latifundiari din Moldova. Cifra de afaceri i-a explodat in cativa ani

Vasile Lungu, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri in domeniul agricol din regiunea Moldovei, dezvolta de trei ani un nou business: o crama in care produce mai multe game de vin. Investitorul a ajuns la o cifra de afaceri impresionanta in cativa ani.

FOTO EuroBasket 2017:4 milioane de euro i-a costat pe clujeni amenajarea Polivalentei pentru a-i putea gazdui pe cei mai buni jucatori din Euroliga si din NBA

Cei mai buni jucatori de bachet din Euroliga si 12 jucatori din NBA vor participa in perioada 1-7 septembrie la una din grupele EuroBasket 2017, care se va desfasura la Sala Polivalenta din Cluj. Primaria a investit 4 milioane de euro pentru amenajarea Polivalentei astfel incat sa poata gazdui cel mai important eveniment de baschet organizat in Romania. Astfel, constructia salii ajunge la 20 de milioane de euro.

Cine sunt senatorii si deputatii care au super-pensii: Teodor Melescanu incaseaza aproximativ 228.000 lei de la MAE, de la Senat si de la doua facultati

Mai multi senatori si deputati cumuleaza indemnizatia de parlamentar cu pensia. Ei vor avea ultimul cuvant daca Guvernul va propune Legislativului interzicerea cumulului dintre salariu si pensie.

Din ce judete emigreaza cei mai multi romani si in ce tari se stabilesc definitiv

Tot mai multi romani aleg sa plece definitiv din tara din cauza conditiilor dificile de trai. Iar vremurile nu se anunta deloc bune. Potrivit ultimelor date actualizate de INS, in 2016, peste 22. 800 de romani au emigrat definitiv in strainatate.

Bancile sunt tot mai aproape sa isi creeze propriul Bitcoin: 6 giganti s-au alaturat unui proiect ambitios

Barclays, Credit Suisse, Canadian Imperial Bank of Commerce, HSBC, MUFG si State Street sunt gigantii din lumea bancara ce s-au alaturat programului initiat in 2016 de catre banca elvetiana UBS, proiect care isi propune sa creeze moneda digitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )