Libnet.ro
UNICEF

18:45

Politikix. Klaus Iohannis a implinit 59 de ani. Cum a petrecut Presedintele

Antena3 Antena3,
Politikix. Klaus Iohannis a implinit 59 de ani. Cum a petrecut Presedintele

In ziua in care a implinit 59 de ani, presedintele Klaus Iohannis a participat la o dezbatere despre educatie. Pentru prima data de cand e presedinte, Iohannis a avut grija sa nu isi neglijeze fanii de pe. continuă pe Antena3

Gabriel Vlase, nominalizat la sefia SIE de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a. c. , in temeiul art. 65 alin. 2) lit. h) din Constitutia Romaniei, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca incompatibilitatile si conflictul de interese se prescriu in 3 ani de la comiterea faptelor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea potrivit careia faptele comise de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice si care duc la aparitia.

Este BOMBA zilei in JUSTITIE. Decizia de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis: A eliberat-o din functie

Presedintele Klaus Iohannis a luat decizia de a elibera din functie controversata judecatoare Viorica Costiniu, recuzata de mai multe ori de DNA. Joi, Iohannis a semnat decretul de pensionare a acesteia, transmite.

Fostul judecator CCR Toni Grebla: Simina Tanasescu a gresit grav. Presedintele Klaus Iohannis trebuia sa o demita imediat (VIDEO)

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa o.

Scenariu-soc. Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere o ipoteza-soc. Presedintele Klaus Iohannis ar urmari sa declanseze alegeri anticipate, cu un an inainte de termen, prin invalidarea.

Florin Iordache, critici dure pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind organizarea judiciara, o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, a calificat drept o pierdere de timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de modificare a.

Judecatorul Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de.

Judecatoarea Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de.

Liberalii vorbesc despre o lovitura de stat pregatita de PSD si anunta un miting de sustinere a lui Klaus Iohannis

Liderii Partidul National Liberal PNL) au declarat ca intentioneaza sa-si mobilizeze electoratul daca social-democratii vor initia un referendum de revocare din functie a presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )