Libnet.ro
UNICEF

08:30

Politikix. Viorica Dancila vrea pace, dar e prinsa in razboi

Antena3 Antena3,
Politikix. Viorica Dancila vrea pace, dar e prinsa in razboi

Premierul Dancila incearca sa faca pe solul de pace, sa-i impace pe Dragnea cu Iohannis, pe Firea cu Dragnea, societatea, dar nu prea-i iese. Anul centenar inseamna unirea fortelor politice,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu as putea spune ca este un razboi intre presedinte si Guvern

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat vineri ca nu ar putea spune ca este un razboi intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, precizand ca Executivul a trebuit sa adopte rectificarea bugetara. Nu.

Dancila vrea sa stie ce probleme geologice sunt pe tronsonul III al autostrazii Sibiu Pitesti: a trimis Corpul de control pentru verificari

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca a trimis Corpul de control pentru a face verificari privind lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti, pentru a vedea care sunt obstacolele.

FLORIN CALINESCU da de pamant cu VIORICA DANCILA: Io am crezut ca te chemase regele espaniol sa ii faci curat pan odai, un chec, o sarmala, ceva

Florin Calinescu lanseaza pe pagina personala de Facebook critici acide la adresa premierului Viorica Dancila in contextul vizitei oficiale pe care aceasta o desfasdoara in Spania. Domnu.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

Viorica Dancila, vizita la Madrid: Protestatarii romani, alungati de politia spaniola (VIDEO)

Viorica Dancila a fost primita cu proteste de romanii din Spania. Acestia au urmarit traseul premierului din timpul vizitei sale la Madrid, fiind prezenti atat la Palatul Moncloa, unde Dancila s-a intalnir cu.

Viorica Dancila a fost intampinata de protestatari la Ambasada Spaniei din Madrid: Bine ai venit la Pristina, Veorico!

Zeci de romani s-au adunat la Madrid in fata Ambasadei Romaniei in Spania pentru a o intampina pe Viorica Dancila. Acestia au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care Bine ai venit la Pristina, Veorico!, Viorica, corupta.

Ce cadouri i-a dat Viorica Dancila Regelui Spaniei

Viorica Dancila a fost primita joi in audienta de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, la Palatul La Zarzuela din Madrid. Premierul roman i-a oferit regelui un ceas nautic de pe bricul Mircea si o ie roman.

Viorica Dancila: Eu am colaborat foarte bine cu Firea

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a avut o deschidere totala fata de problemele ridicate de primarul general, Gabriela Firea, si a incercat sa se implice in rezolvarea acestora, anuntand ca va face acelasi lucru in continuare, daca proiectele sunt legale, transmite News. ro.

Viorica Dancila: Pentru a porni de la un moment T-zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referitor la emiterea unei Ordonante de urgenta pentru desecretizarea protocoalelor, ca ea este de parere ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T-zero.

Prim-ministrul Viorica Dancila, despre o posibila remaniere: Deja am inceput evaluarile pe fiecare minister in parte

Prezenta in judetul Arges la Ziua Portilor deschise la Fabrica de Magiun, dar si pentru a vizita Uzina Dacia si Institutul de Cercetari Nucleare Mioveni, Viorica Dancila a raspuns si intrebarilor presei legate de necesitatea unei remanieri guvernamentale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )