Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un politist de 21 de ani a murit intr-un accident rutier produs langa Bulboaca

Adevărul Adevărul,
Un politist de 21 de ani a murit intr-un accident rutier produs langa Bulboaca

Un politist a murit in aceasta dimineata, 13 august, intr-un accident rutier produs in apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii Noi. Tanarul de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat, izbindu-se intr-un copac, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Harghita: Un tanar de 28 de ani a murit dupa ce s-a izbit cu masina de un copac Motorul autoturismului a fost gasit la 30 de metri de locul accidentului

Un tanar de 28 de ani a murit, joi dimineata, dupa un accident rutier produs in judetul Harghita. Masina in care se afla tanarul s-a izbit violent de un copac, motorul fiind gasit la 30 de metri.

Alin, un tanar politist din Salaj, a murit intr-un cumplit accident: S-a transformat in ziua fatidica

Alin Unguras, un tanar in varsta de 29 de ani, politist in cadrul IPJ Salaj, a murit intr-un cumplit accident produs duminica seara, in zona satului Stana din Salaj.

VIDEO Accident rutier grav produs la Soroca. Un barbat a murit, iar altul a suferit mai multe traumatisme

Un accident rutier grav s-a produs in seara zilei de marti, 11 august, la intrarea in satul Racovat, raionul Soroca, cu implicarea a trei autocamioane.

Durere fara margini in Braila. Accident tragic, produs de un baiat de 14 ani. in masina se aflau zece minori

Un accident teribil a avut loc in localitatea Ianca, din Braila, dupa ce un baiat, in varsta de 14 ani, le-a furat masina parintilor si si-a scos prietenii la plimbare. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, baiatul a pierdut controlul volanului si a provocat o nenorocire. Cum s-a produs incidentul Imprudenta copiilor si lipsa .

Sase ani si opt luni de inchisoare pentru soferul automobilului Audi, care a provocat tragicul accident rutier din centrul Chisinaului

Sase ani si opt luni inchisoare pentru conducatorul auto, care acum trei luni, a provocat un grav accident rutier la intersectia strazilor Bulevardul Stefan cel Mare si Ismail din Chisinau, soldat cu decesul a doua persoane si ranirea altor trei persoane.

VIDEO Urmarire ca-n filme pe strazile din Galati. Soferul care incerca sa scape de politisti a provocat un accident rutier

Un barbat de 42 de ani a refuzat sa opreasca la semnalele acustice si luminoase ale politistilor, iar la un moment dat a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina pe care o conducea intr-o jardiniera din beton. O persoana a fost ranita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )