Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un politist batut pe strada a murit la Spitalul de Urgenta din Craiova

Hotnews Hotnews,
 Un politist batut pe strada a murit la Spitalul de Urgenta din Craiova

Politistul local Constantin Barbu care, in urma cu circa doua saptamani, a fost batut in strada pe momentul in care a incercat sa aplaneze un conflict, a decedat in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Constantin Barbu, de 57 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost batut in noaptea de 1spre 2 februarie, pe strada, de un barbat implicat intr-o altercatie, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, cu contuzii hemoragice cerebrale difuze. El a fost ulterior transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde a stat mai multe zile in coma indusa, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Rudele politistului mort dupa ce a fost batut pe strada: De trei ori i-a stat inima. Agresorul nu o sa obtina niciodata iertarea

Un politist local din Drobeta-Turnu Severin a murit joi noapte la Spitalul Judetean din Craiova. Agentul Constantin Barbu, in varsta de 57 de ani, a incercat sa aplaneze un conflict izbucnit in strada, insa a fost lovit cu putere de unul dintre indivizi, a cazut si s-a lovit la cap.

Politistul batut de un interlop a murit la spital. Agresorul risca 25 de ani de inchisoare

Un politist local din Mehedinti a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in coma, dupa ce a fost batut in timpul unei misiuni. Agentul in varsta de 57 de ani a decedat azi-nopate in urma unor complicatii.

Politistul local lovit in timpul unei misiuni a murit la Spitalul din Craiova

Politistul local Constantin Barbu, lovit in timpul unei misiuni la care fusese solicitat pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre mai multi tineri pe o strada din Drobeta Turnu Severin a murit azi noapte la Spitalul din Craiova.

Politistul din Mehedinti batut in strada a murit la spital

Politistul local Constantin Barbu care, in urma cu circa doua saptamani, a fost batut in strada in momentul in care a incercat sa aplaneze un conflict, a decedat in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )