Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un politist care verifica o posibila frauda la Bac in cazul fiicei lui Adrian Duicu, agresat. Ce s-a intamplat

România Liberă România Liberă,
Un politist care verifica o posibila frauda la Bac in cazul fiicei lui Adrian Duicu, agresat. Ce s-a intamplat

Un politist care verifica o posibila frauda la Bacalaureat comisa de fiica fostului sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu ar fi fost agresat de mama elevei. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova au deschis o ancheta. continuă pe România Liberă

Ancheta dupa agresarea unui politist ce verifica o posibila frauda la Bac in cazul fiicei lui Duicu

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova au deschis o ancheta dupa ce un politist care verifica, vineri, o posibila frauda la Bacalaureat comisa de fiica fostului sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu ar fi fost agresat de mama elevei, femeia.

Ancheta dupa agresarea unui politist ce verifica o posibila frauda la Bac in cazul fiicei lui Duicu

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova au deschis o ancheta dupa ce un politist care verifica, vineri, o posibila frauda la Bacalaureat comisa de fiica fostului sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu.

Ministrul Educatiei, REACTIE la suspiciunea de frauda la BAC in cazul fiicei lui Adrian Duicu

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri, ca vor fi luate cele mai drastice masuri daca se va dovedi ca a fost frauda la bacalaureat, la colegiul din Orsova, precizand ca in cazul unei posibile implicari a unor profesori, sanctiunile pot merge pana la desfacerea contractului de munca.

Dosar penal pentru frauda la bacalaureat in cazul fiicei lui Adrian Duicu

UPDATE -Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au intocmit dosar penal pentru frauda in cazul fetei fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti. Tanara a fost audiata de catre.

Ministrul Educatiei, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu: Daca se va dovedi ca a fost frauda in cazul de la Orsova, vor fi luate cele mai drastice masuri

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca vor fi luate cele mai drastice masuri in cazul incidentului de la Orsova, in care este implicata fiica cea mare a fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adrian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )