Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politist din Alba concediat dupa ce a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru o bataie aplicata unui cetatean rom

Adevărul Adevărul,
Politist din Alba concediat dupa ce a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru o bataie aplicata unui cetatean rom

Un politist din Alba, fost sef de post in comuna Craciunelu de Jos, si-a pierdut locul de munca dupa ce a fost condamnat definitiv in justitie la inchisoare cu amanarea executarii pentru purtare abuziva. Agentul sef Bara Radu Ioan a fost trimis in judecata dupa ce a batut un barbat de etnie roma din comuna. continuă pe Adevărul

Deputatul Niculae Mircovici a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul Niculae Mircovici, reprezentant al Uniunii Bulgare din Banat - Romania, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict.

Regizorul Mihnea Columbeanu a fost condamnat la 26 de ani si patru luni de inchisoare

Regizorul Mihnea Gheorghe Columbeanu a fost condamnat astazi de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la o pedeapsa de 26 de ani si patru luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila.

Fiscul a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria I

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria I, in care afaceristul George Copos a fost condamnat, in august, la patru ani de inchisoare cu executare, Fiscul procedand la aplicarea masurilor de executare silita asupra conturilor bancare pentru care a fost instituit sechestrul asigurator, au transmis astazi reprezentantii ANAF, la solicitarea ziarului BURSA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )