Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un politist din Gorj a decedat, dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Cati politisti trebuie sa mai ucida acest virus, ca sa luati decizia testarii?

B1 B1,
Un politist din Gorj a decedat, dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Cati politisti trebuie sa mai ucida acest virus, ca sa luati decizia testarii?

Un politist din Gorj a decedat,dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Sindicatul Europol a anuntat, printr-o postare pe Facebook,decesullui Cristian Zanfira, politist in judetulGorjsi. continuă pe B1

Tu cum te-ai distrat dupa ce-ai fost infectat cu covid?

M-am gandit mult daca ar avea rost sa scriu ca am fost infectat cu Covid-19, si eu si sotia mea, sa descriu experienta comuna prin care am trecut, atat timp cat presa este plina de relatari, multe cu adevarat dramatice. Noi am scapat mai usor. Dar in zilele trecute nu ni s-a parut niciun moment ca suntem cu adevarat in control si ca vom trece cu bine peste boala, dimpotriva.

Un politist din Gorj a murit din cauza COVID-19: Cate familii vor mai trebui sa-si planga mortii

Un politist din Gorj a murit, in aceasta noapte, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19, in aceeasi zi in care un alt politist, de numai 34 de ani, a fost condus pe ultimul drum tot din cauza infectiei cu coronavirus.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

Artistul de muzica populara Radu Ille, despre momentele dificile prin care a trecut cand a fost infectat cu Covid-19: Nu a fost deloc usor. Nu-l desconsiderati pe nenorocitul asta

Interpretul de muzica populara Radu Ille a fost unul dintre artistii care a fost infectat cu Covid-19. Acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Nu am putut povesti nimanui, dar s-a.

Autoritatile austriece au facut perchezitii in inchisorile din intreaga tara, dupa atacul terorist de la Viena

Autoritatile austriece au facut perchezitii exhaustive in inchisorile din intreaga tara, dupa ce un militant islamist eliberat pe cautiune a ucis recent patru oameni intr-un atac terorist la Viena, transmite sambata dpa.

Politist din Gorj, rapus de COVID-19. Avea doar 37 de ani

Un politist in varsta de 37 de ani, din judetul Gorj, a murit, astazi, in Spitalul de Urgenta din localitate, unde era tratat de COVID-19.

Actorul Johnny Depp renunta la rolul sau din Fantastic Beasts, dupa ce a pierdut procesul in care a fost descris ca sot abuziv

Actorul Johnny Depp a anuntat vineri ca renunta la rolul sau din Fantastic Beasts si ca va face recurs dupa ce a pierdut procesul impotriva tabloidului britanic The Sun, care l-a descris ca pe un sot abuziv fata de Amber Heard, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )