Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Detalii incredibile ies la iveala, dupa ce un sef de post din Iasi a fost retinut pentru trafic de droguri. Agentul avea o cultura de cannabis de care se ocupa impreuna cu iubita sa. Plantatia era intr-o zona. continuă pe Antena3

Un tanar din Iasi, amenintat cu cutitul de talharit de iubita sa. I-a furat toti banii si telefonul

Un tanar din Iasi a ramas peste noapte acasa la iubita sa, iar in dimineata urmatoare a fost talharit si amenintat de aceasta. Fata a luat un cutit si l-a amenintat sa-i dea banii si telefonul.

Haos pe aeroportul din Iasi. Cursele au fost intarziate si 140 de minute din cauza cetii

Mai multe zboruri inregistreaza intarzieri pe aeroportul din Iasi, de pana la 140 de minute, din cauza cetii. Cea mai mare intarziere o are cursa aeriana Iasi-Bruxelles, respectiv 140 de minute. Alte.

Un sofer din Iasi a ramasfara permis, desi nu era vinovat de accidentul in care a fost implicat

Un sofer din Iasi, in varsta de 29 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier si, desi nu era el vinovat, a fost lasat de politisti fara permis de conducere. Ghinionului soferului de 29 de ani a fos.

Sef de post, traficant de droguri. Cum a ajuns un politist din Iasi sa distribuie ecstasy pe piata neagra a consumatorilor

Un agent de Politie din judetul Iasi, sef de post al comunei Raducaneni, este vizat de o ancheta a DIICOT in care acuzatiile sunt de trafic de droguri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )