Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Politist din Targu Jiu, retinut pentru spargeri in Germania

B1 B1,
Politist din Targu Jiu, retinut pentru spargeri in Germania

Un politist din Targu Jiu ar putea fi extradat pentru furt in Germania. Acesta este acuzat ca ar face parte dintr-o grupare de romani care a dat mai multe spargeri. Politistul neaga acuzatiile si spune ca in. continuă pe B1

Politist din Targu Jiu retinut pentru comiterea mai multor spargeri in Germania. Agentul principal neaga acuzatiile

Un agent de politie din municipiul Targu Jiu a fost retinut, ieri, intr-un caz de furt cercetat de autoritatile din Germania.

Mandat european de arestare pe numele unui politist din Targu-Jiu, intr-un dosar de furt in Germania

Un agent din cadrul Politiei Targu-Jiu, judetul Gorj, a fost ridicat de politistii de la Investigatii Criminale si prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce in cazul sau a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, transmite Mediafax.

Marius si Teodora, doi tineri indragostiti din Targu Jiu, au murit impreuna. Cum au fost gasiti in casa in care stateau cu chirie

Marius si Teodora, doi tineri logoditi din Targu Jiu, au fost gasiti morti, miercuri dimineata, in casa unde stateau cu chirie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama fetei.

Politistul din Targu-Jiu ridicat de colegi pentru un dosar de furt in Germania, lasat liber de instanta. Judecatorii vor mandatul european de arestare tradus in romana

Agentul din cadrul Politiei Targu-Jiu, in cazul caruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, va ramane in Romania, in libertate, pana in 23 ianuarie, au decis sambata judecatorii Curtii de Apel Craiova, care au cerut traducerea in limba romana a mandatului, scrie Mediafax.

Cine erau tinerii gasiti morti intr-o locuinta din Targu Jiu: urmau sa se casatoreasca

Tinerii care au fost gasiti decedati in aceasta dimineata intr-un imobil din municipiul Targu Jiu erau elevi in ultimul an de liceu la Colegiul Tehnic Henri Coanda si erau logoditi.

Descoperire macabra la Targu Jiu. Marius si Teodora, doi tineri indragostiti, au fost gasiti morti. Ce s-a intamplat

Marius si Teodora au murit impreuna. Tinerii indragostiti au fost gasiti fara suflare in propria locuinta. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama fetei. Care sunt primele ipoteze ale mortii lor fulgeratoare? Doi tineri indragostiti din Targu Jiu au fost gasiti morti in locuinta lor Marius si Teodora erau tineri, indragostiti, abia se logodisera .

TRAGEDIE in Targu-Jiu! Au murit intoxicati cu monoxid de carbon...

O tanara, in varsta de 18 ani, si prietenul ei, in varsta de 20 de ani, ambii din Targu-Jiu, judetul Gorj, s-au stins din viata, miercuri dimineata, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o so.

Uliu ranit, tratat de un medic veterinar. Pasarea rapitoare a fost gasita in curtea unei case din municipiul Targu Jiu

Medicul veterinar Bogdan Milcu, din municipiul Targu Jiu, a avut astazi un pacient neobisnuit: un uliu sorecar, care era ranit la aripa.

Tragedie in municipiul Targu Jiu: doi tineri au fost gasiti fara viata intr-un imobil

O adolescenta in varsta de 18 ani si un tanar de 20 de ani au fost gasiti decedati, in aceasta dimineata, intr-un imobil din municipiul Targu Jiu.

Seful Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore

Procurorul Viorel Morari, seful Procuraturii Anticoruptie, suspendat temporar din functie, ar fi fost retinut pentru 72 de ore, potrivit surselor TV8. Viorel Moraria fost suspendat in decembrie pentru o.

ştiri de la B1

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )