Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist a fost injunghiat dupa ce a intervenit la aplanarea unui scandal

România Liberă România Liberă,
Un politist a fost injunghiat dupa ce a intervenit la aplanarea unui scandal

Un politist din Timis care a intervenit pentru aplanarea unui scandal intr-un bar a fost injunghiat . continuă pe România Liberă

O noua alerta in Timis. Un politist a fost injunghiat in timpul unei interventii

Incident grav in Timis. Un politist care a intervenit sa aplaneze un scandal la un birt. Agentul a fost atacat cu cutitul si injunghiat. Politistul a mers impreuna cu colegul sau sa potoleasca spiritele.

Carmen Bruma, in centrul unui scandal urias. Sotia lui Mircea Badea face plangere penala

Carmen Bruma este in centrul unui scandal urias din cauza site-urilor care au imprastiat stiri false si s-au folosit de imaginea sa. Sotia lui Mircea Badea este hotarata sa faca plangere penala. Carmen Bruma este in centrul unui scandal bazat pe stiri false Carmen Bruma este cunoscuta pentru modul de viata pe care l-a adoptat .

Rusia: Trei reactoare de la centrala nucleara din Kalinin au fost oprite, dupa o pana de curent

Trei reactoare ale centralei nucleare rusesti din Kalinin, situata la 300 kilometri nord-vest de Moscova, au fost oprite dupa o pana de curent, a anuntat joi Rosenergoatom, producatorul rusesc de energie nucleara, care asigura ca nu s-au inregistrat cresteri de radioactivitate, scrie AFP.

Incident socant intr-o frizerie! Un barbat care s-a dus la tuns a fost injunghiat in gat

Un barbat, care s-a dus la frizerie, a fost acoperit de sange pe totul corpul dupa ce un individ l-a injunghiat in timp ce se tundea. Atacatorul a intrat in frizeria din New York, a inchis usa dupa el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )