Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un politist de frontiera si-a pierdut viata intr-un accident rutier la Ialoveni

Adevărul Adevărul,
Un politist de frontiera si-a pierdut viata intr-un accident rutier la Ialoveni

Un angajat al politiei de Frontiera si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs, joi seara, pe traseul Chisinau-Hancesti. Barbatul se afla la volanului unui automobil care s-a ciocnit cu un microbuz de la intreprinderea municipala Asociatia de gospodarire a spatiilor verzi. continuă pe Adevărul

Ultima ora. Microbuz plin cu copii, implicat intr-un accident rutier. Cei mici urmau sa ajunga la after-school

Momente de panica pentru unsprezece copii, dupa ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut cu putin timp in urma. Nefericitul eveniment a avut loc in Ploiesti, pe strada Zidari, in jurul orei 10:50. in ce stare se afla micutii Alerta in randul parintilor, dupa ce copiii lor, pe care ii stiau in siguranta, au .

Vaslui: Ambulanta in care se afla o pacienta COVID, implicata intr-un accident rutier. Echipajul medical si bolnava au fost raniti

O ambulanta care transporta o femeie infectata cu COVID-19 la un spital din Barlad, a fost implicata intr-un grav accident rutier, joi seara. Accidentul a avut loc in dreptul localitatii Muntenii de Jos,.

Prahova: Microbuz cu 11 copii, implicat intr-un accident rutier in Ploiesti

Un nou accident rutier s-a petrecut, miercuri, in Prahova. Un microbuz care transporta 11 copii la un after-school a fost implicat intr-un accident r produs pe o strada din Ploiesti. Evenimentul s-a produs pe.

PLOIESTI: Un microbuz care transporta 11 copii a fost implicat intr-un accident rutier

Un microbuz care transporta 11 copii la un after-school a fost implicat intr-un accident rutier produs pe o strada din Ploiesti. Soferul masinii cu care s-a ciocnit microbuzul si trei copii au primit ingrijir medicale, iar soferul a fost transportat la spital, scrie News.

Coincidenta stranie: Bunicul fetitei ucise de un TIR in propria curte si-a pierdut viata intr-un accident bizar

Un barbat in varstade 63 de ani a murit luni in urma unui accident de masina. Tragedia a avut loc in Iasi, in zona Bucium, atunci cand barbatul ar fi pierdut controlul volanului intrand pe contrasens.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )