Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un politist local din Galati a murit dupa infectarea cu SARS-CoV-2. Nu a mers la spital dupa primele simptome ale bolii

Adevărul Adevărul,
Un politist local din Galati a murit dupa infectarea cu SARS-CoV-2. Nu a mers la spital dupa primele simptome ale bolii

Confirmarea infectarii cu noul coronavirus a politistului local a avut loc pe 15 octombrie, dar primele simptome ale bolii le-a manifestat de pe 10 octombrie, cand s-a izolat la domiciliu. continuă pe Adevărul

Politist local din Galati, gasit mort in casa, dupa ce s-a izolat pentru ca avea coronavirus

Un politist local, in varsta de 44 de ani, din Galati, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, infectat cu coronavirus. Barbatul, care nu suferea de alte boli, se afla izolat in casa sa, dupa ce fusese confirmat cu COVID-19.

Un politist de 44 de ani din Galati a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Un politist local, in varsta de 44 de ani, din Galati, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, infectat cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax. Acesta fusese confirmat in 15 octombrie, dupa ce, din 10 octombrie, se izolase pentru ca avea simptome ale bolii, insa nu a mers la spital.

Un tata din Galati, umilit de sotie in fata copiilor, a obtinut in instanta despagubiri de 7.000 de lei

Decizie inedita intr-o instanta din Romania. Un tata din Galati a obtinut despagubiri de la fosta sa partenera de viata, in valoare de 7. 000 de lei, dupa ce aceasta l-ar fi umilit in fata.

O familie a murit dupa ce a mancat supa dezghetata din congelator. Ce au descoperit medicii la autopsie, de fapt

O familie cu noua membri a murit dupa ce a mancat o supa cu taitei otraviti, dezghetata din congelator. Nu exista antidot pentru toxina. Supa care a secerat o familie. Descoperirea medicilor dupa autopsie Noua persoane din orasul Jixi din provincia Heilongjiang, nord-estul Chinei, au murit dupa ce au mancat supa Suantangzi, un preparat popular .

Noua persoane au murit dupa ce au consumat acelasi fel de mancare. Nu exista antidot pentru asta

Tragedie fara margini intr-o familie. Noua persoane au murit, dupa ce au mancat acelasi fel de mancare. Singurii care au scapat au fost cei trei copii, care doar au gustat si nu au mai mancat pentru ca nu.

Parintii din Galati care si-au retras copiii de la scoala din cauza restrictiilor au revenit asupra deciziei

Parintii care si-au retras, marti, cei doi copii de clasa a III-a si a V-a de la Scoala nr. 25 din Galati, din cauza restrictiilor impuse de pandemie, au revenit, joi, asupra deciziei si au hotarat sa solicite predarea in regim online a orelor pentru cei doi frati.

Un barbat cu COVID-19 a murit dupa ce s-a aruncat de la fereastra unui salon al Institutului Matei Bals Avertismentul medicilor

Un barbat de 51 de ani diagnosticat cu COVID-19 si internat la Institutul Matei Bals din Capitala a murit, vineri, dupa ce s-a aruncat de la fereastra unui salon situat la etajul al doilea al spitalului. Medicii atrag atentia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID-19.

Vaslui: Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un camion

Un tanar a murit intr-un accident grav, dupa ce a intrat cu masina intr-un camion, potrivit adevarul. ro. Incidentul a avut loc luni noaptea spre marti, pe DN 24, pe raza localitatii Valeni din judetul.

Alegeri parlamentare: Social-democratii Adrian Solomon si Irinel Stativa, protagonistii unui scandal intr-un local din Centrul Vechi, candideaza la Vaslui. Viorica Dancila si Carmen Dan nu mai apar pe listele PSD

PSD a validat, miercuri, listele de candidati la alegerile parlamentare pentru 14 judete. Nume grele din randul social-democratilor deschid listele candidaturilor din mai multe judete. Este vorba, printre altii, de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )