Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist vrancean, mesaj cu talc pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce

Adevărul Adevărul,
Un politist vrancean, mesaj cu talc pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce

Un politist vrancean, mesaj pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce. continuă pe Adevărul

PAVEL POPESCU: Ministrul Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, luni, in plen, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie, un motiv extrem de serios fiind cazul agentului de politie impuscat in Timis.

Ministrul Carmen Dan a transmis public condoleante familiei care si-a pierdut trei copii, luati de viitura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis public condoleante familiei care si-a pierdut trei copii, luati de viitura, in judetul Prahova si a declarat ca fortele de interventie, dar si voluntarii fa.

VIDEO Prima reactie a Politiei Romane in cazul politistului ucis in misiune. Carmen Dan: Se intampla si astfel de tragedii

Inspectoratul General al Politiei Romane a trimis in judetul Timis specialisti pentru a ajuta la capturarea fugarului Marcel Ionel Lepa, acuzat ca l-a ucis pe un politist aflat in misiune. Totodata, IGPR anunta ca s-a declansat o ancheta la nivelul IPJ Timis pentru a se verifica modul de interventie. Ministrul Carmen Dan a declarat ca din fericire, nu ne confruntam prea des cu astfel de cazuri.

Carmen Dan, reactie dura dupa ce un paramedic a lovit un pacient intubat cu parizerul in cap

Imagini socante in Romania! Un pacient intubat aflat intr-o ambulanta este batjocorit de un paramedic SMURD, care il loveste cu un parizer in cap. Ministrul Carmen Dan a avut o reactie dura cu privire la.

Traian Berbeceanu, atac la Carmen Dan, dupa ce un politist a fost omorat: Partidul care v-a propus a investit in amnistie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, i-a transmis lui Carmen Dan, ministrul de Interne, un mesaj critic si sarcastic dupa ce inca un politist a fost ucis in misiune de un infractor si criminal. Carmen Dan atacata dur de Traian Berbeceanu, dupa moartea politistului din Timis Traian Berbeceanu [] .

Carmen Dan acuza sindicatele ca profita de moartea politistului din Timis ca sa-i ceara demisia: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist cand pleaca in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu are nicio vina in cazul uciderii politistului din Timis, pentru ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune. Despre cererea sindicatelor din Politie de a demisiona, din cauza subfinantarii Politiei, Carmen Dan a sustinut ca sindicalistii ii cer demisia de cate ori pot sa profite de o astfel de ocazie.

Carmen Dan, despre politistul ucis in Timis: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu isi asuma nicio responsabilitate pentru tragedia care a zguduit Politia Romana dupa ce duminica un politist a fost ucis in misiune in timp ce incerca sa.

Carmen Dan, reactie dupa uciderea politistului in Timis: Era un politist bun. Colegii mei sunt mobilizati pana la ultimul pentru a-l prinde pe criminal

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie in cazul politistului ucis in Timis. Vreau sa transmit condoleante familiei si camarazilor politistului ucis. Era un politist bun, cu 20.

Carmen Dan: Sa nu creada cineva ca un ministru echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu fuge de raspundere, mentionand insa ca un ministru nu echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune.

Marian Godina cere demisia lui Carmen Dan: Cam ce cauta pe strada, in anul 2019, un politist imbracat in pantaloni de stofa, camasa, incaltat cu pantofi si purtand la brau un pistol din anii 70?

Celebrul politist Marian Godina cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal, duminica, in timp ce incerca sa prinda un interlop care era urmarit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )