Libnet.ro
UNICEF

09:15

Politista agresata sexual de un tanar pe strazile din Capitala. Agresorul a scapat fara propunere de arestare

Antena3 Antena3,
Politista agresata sexual de un tanar pe strazile din Capitala. Agresorul a scapat fara propunere de arestare

O politista a fost agresata sexual de un tanar, miercuri, in timp ce mergea pe o strada din sectorul 6 al Capitalei. Femeia a povestit ca tanarul a atins-o in zonele intime, iar. continuă pe Antena3

Un membru UDMR organizeaza deplasarea maghiarilor care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie din Capitala(FOTO)

UDMR-istul Eckstein-Kovacs Peter organizeaza o deplasare cu autocarul la Bucuresti pentru cei care vor sa participe la protestul de pe 20 ianuarie, din Capitala. intr-o postare in limba.

Firmele de salubrizare, sanctionate de Firea pentru ca nu au aplicat preventiv material antiderapant pe arterele din Capitala

Gabriela Firea: Firmele de salubrizare au fost sanctionate cu amenzi in cuantum total de 30. 000 de lei pentru ca nu au aplicat preventiv material antiderapant pe arterele din Capitala Firmele de salubrizare au.

Piata de spatii de birouri din Capitala in 2017: peste 310.000 mp inchiriati, in peste 170 de tranzactii

Piata spatiilor de de birouri din Bucuresti a insumat peste 170 de tranzactii in 2017 si peste 310. 000 mp inchiriati in cladirile de clasa A si B, rezultate apropiate celor record din 2016, potrivit companiei de consultanta imobiliara Knight Frank. In.

Trafic aglomerat pe multe artere din Capitala luni dimineata, dupa ce a nins. Unele bulevarde erau blocate chiar si la orele pranzului

Traficul rutier in Capitala s-a desfasurat cu mare dificultate luni dimineata, dupa ce noaptea de duminica spre luni a nins, iar pe strazi s-a asezat un strat de zapada. Pe unele bulevarde ambuteiajele s-au pastrat pana si spre orele pranzului. Pe bulevardul Iuliu Maniu, spre exemplu, masinile erau bara la bara pe ambele sensuri, asfaltul nu era curatat de zapada, iar plugurile si sararitele erau si ele blocate in trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )