Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politisti, atacati de scandalagii: Mai multi tineri bauti au distrus masina agentilor (VIDEO)

B1 B1,
Politisti, atacati de scandalagii: Mai multi tineri bauti au distrus masina agentilor (VIDEO)

Un nou caz in care politistii sunt atacati de scandalagii a starnit revolta. Mai multi tineri, bauti bine, s-au napustit asupra a doi agenti in Iasi. De teama, politistii s-au refugiat. continuă pe B1

Carmen Dan, dupa incidentul de la Sangeorz-Bai: E mai important ca niciodata sa intelegem ca acum este momentul sa schimbam legislatia si sa incadram mai multi politisti

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Antena 3, comentand ultimul incident in care a fost implicat un echipaj de politie, ca au loc atacuri violente la adresa politistilor si ca este mai important ca niciodata sa intelegem ca acum este momentul ca legislatia sa fie schimbata si, de asemenea, sa fie incadrati mai multi politisti, noteaza News. ro.

Topul judetelor cu cei mai multi asistati social

In Romania aproape 250. 000 de oameni sunt asistati social. Multi dintre ei refuza sa lucreze, desi li se ofera locuri de munca, si prefera sa traiasca din ajutorul social primit de la.

Tudose a schimbat mai multi prefecti, intre care pe cel din Braila

Premierul Mihai Tudose a decis miercuri schimbarea mai multor prefecti, printre care si pe cel din Braila, judetul sau. Astfel, Madalina Cochino nu va mai fi prefect al judetului Braila, aceasta fiind.

Parintele Arsenie Papacioc: Cei mai multi isi pierd sufletele pentru aceasta neinfranare

Parintele Arsenie Papacioc a explicat in cartea Ne vorbeste Parintele Arsenie Papacioc) care este unul dintre cele mai mari pacate ale crestinilor. O alta patima foarte primejdioasa,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )