Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii anunta disparitia altor doua adolescente

România Liberă România Liberă,
Politistii anunta disparitia altor doua adolescente

Politistii anunta disparitia altor doua adolescente, una de 14 ani, care a plecat in 23 iulie de aca. continuă pe România Liberă

Reuters: Curtea Constitutionala din Romania respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Decizia Curtii Constitutionale din Romania de a respinge luni modificarea codurilor penale a ajuns si in presa internationala. Reuters transmite ca decizia CCR de a bloca codurile penale elaborate de PSD si care ar fi blocat multe dosare in una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana vine, intr-un moment sensibil dupa ce lumea a iesit in strada in semn de protest fata de modul in care autoritatile au gestionat cazul uciderii a doua adolescente.

VIDEO Protest tacut in fata Ministerului de Interne fata de cazul celor doua adolescente disparute in Caracal

Reprezentantii a trei organizatii civice alaturi de cetateni sunt, vineri seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele si au adus flori, in memoria celor doua adolescente care ar fi fost rapite si ucise in judetul Olt, relateaza Mediafax.

Cine este barbatul din Caracal suspectat ca a rapit si ucis in chinuri groaznice doua adolescente

Politistii l-au incatusat pe barbatul de 65 ani in curtea caruia au descins vineri-dimineata, 26 iulie, cautand-o pe Alexandra Maceseanu, o adolescenta de 15 ani data disparuta in urma cu doua zile.

Protest tacut in fata MAI fata de cazul celor doua adolescente disparute

Mai multe persoane s-au strans vineri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele in memoria celor doua fete care ar fi fost rapite si ucise in Caracal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )