Libnet.ro
UNICEF

05:45

Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu

O femeie de 37 de ani, din Braila, a anuntat marti, 7 iulie, disparitia fiicei sale de 12 ani, Mircea Alexandra-Maria. Ultima data cand a fost vazuta, fata purta un tricou de culoare gri si blugi de culoare albastru. continuă pe Adevărul

Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

O copila de 12 ani a disparut de acasa, de la locuinta sa din Braila. Mama fetei a anuntat disparitia acesteia. Fata se numeste Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima data cand a fost vazuta purta un tricou gri si blugi albastri.

Profesoara batuta cu o teava de un elev de 12 ani. Ce pedeapsa a primit copilul

Caz tulburator petrecut intr-o comuna din Vaslui. O profesoara a fost batuta cu o teava de un elev de 12 ani, suparat pentru nota primita. Femeia a avut nevoie de 2-3 zile de ingrijiri medicale.

Copila de 11 ani disparuta fara urma! Politistii din Roman cer ajutorul populatiei pentru gasirea ei

Politistii de la Investigatii Criminale sunt in alerta si cer ajutorul populatiei pentru gasirea unei copile de 11 ani care a disparut fara urma.

Un batran din Braila si-a omorat ginerele cu sange rece: N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?

O crima cu sange rece a infiorat judetul Braila. Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi dupa ce si-a ucis fostul ginere. I-am taiat gatul cu un cutit, i-am dat foc si m-am culcat. N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Un studiu al Universitatii Yale arata ca peste 50% din infectii sunt transmise de persoanele asimptomatice

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, avertizeaza ca, potrivit unui studiu al Universitatii Yale, cele mai multe dintre infectiile cu noul coronavirus sunt transmise de persoane care nu.

Arafat: Un studiu Yale spune ca 50% din infectii sunt transmise de asimptomatici Am asistat la niste campanii anti-masca foarte bine puse la punct

Secretarul de Stat Raed Arafat spune ca, potrivit unui studiu al prestigioasei universitati americane Yale, peste 50% din imbolnavirile cu noul coronavirus sunt realizate de persoanele asimptomatice. Arafat pledeaza pentru purtarea mastii in spatiile inchise, chiar si atunci cand suntem in vizita la prieteni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )