Libnet.ro
UNICEF

19:31

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Playtech Playtech,
Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid. Proprietarul masinii de lux a lasat-o parcata in intersectia de la Piata Unirii si a plecat sa isi rezolve problemele, dar politistii si oamenii de la Primarie au fost pe faza si i-au pus-o pe platforma, apoi au dus-o in . continuă pe Playtech

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

Rugaciune pentru Romania, in Piata Victoriei din Capitala. Participa reprezentantii a zeci de biserici si culte

In Piata Victoriei din Capitala are loc in acest weekend un eveniment de amploare la care praticipa reprezentantii a zeci de biserici evanghelice din Bucuresti. Participantii vor rosti o rugaciune pentru Romania si vor canta imnuri crestine. Rugaciune pentru Romania, in Piata Victoriei din Capitala Evenimentul are loc sambata, 7 septembrie 2019, intre orele 18:00 .

Neacsu (ISMB): Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile; sunt si trei exceptii

Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile, existand insa trei cazuri de institutii scolare care au solicitat decalarea inceputului de an scolar, a anuntat inspectorul scolar general al Municipiului Bucuresti, Ioana Mihaela Neacsu.

Candidatul blocului pro-european la Primaria Chisinau va fi Andrei Nastase. Acesta a castigat anul trecut alegerile din capitala R. Moldova, dar victoria i-a fost anulata de instanta

Andrei Nastase, vicepremier si ministru de interne in Republica Moldova, este candidatul blocului ACUM la functia de primar general al Chisinaului, a anuntat premierul Maia Sandu, potrivit Radio Chisinau. Nastase a castigat anul trecut alegerile din capitala moldoveana, dar acestea au fost anulate de instanta.

Un parcat neregulamentar a fost saltat de politistii din Capitala

Un de lux a fost ridicat de politisti duminca in Bucuresti, dupa ce acestia s-au sesizat ca masina era parcata neregulamentar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )