Libnet.ro
UNICEF

10:45

Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde penal cand vor trage in infractori

Adevărul Adevărul,
Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde penal cand vor trage in infractori

Uzul de arma va cunoaste o schimbare radicala dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat legea care stabileste ca fortele de ordine sa fie scutite de raspundere penala atunci cand vor trage focuri de arma in infractori. continuă pe Adevărul

Schimbare esentiala. Politistii pot folosi armele din dotare fara sa mai raspunda penal

Politistii nu mai raspund penal daca folosesc armele de foc pe care le au in dotare, potrivit unei noi legi votate de Parlament. Oamenii legii nu vor mai putea fi dati in judecata daca vor trage dupa.

Magistratii de la Tribunalul Dolj cer demisia Ministrului Justitiei, iar timp de o saptamana protesteaza cu banderole albe pe roba. Ameninta ca nu vor mai solutiona dosare

Judecatorii de la Tribunalul Dolj sunt nemultumiti de salarizarea personalului platit din fonduri publice si solicitand demisia Ministrului Justitiei. Timp de o saptamana vor purta banderole pe mana, iar din data de 12 septembrie ameninta ca nu vor mai solutiona dosare.

Pericol. Un tanar baut, prins la volan, politistii i-au deschis dosar penal

Un tanar de 21 de ani, din Calarasi, a fost prins de politistii rutieri in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta alcoolului. Barbatul teribilist s-a ales cu dosar penal, la fel si un altul care a fost depistat la volan, dar fara permis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )