Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii rutieri cer presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care prevede ca aparatele radar sa fie presemnalizate: Numarul accidentelor va creste / Politia Rutiera va fi un bibelou inutil

Hotnews Hotnews,
 Politistii rutieri cer presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care prevede ca aparatele radar sa fie presemnalizate: Numarul accidentelor va creste / Politia Rutiera va fi un bibelou inutil

Grupul Politistilor Rutieri din Romania face apel, printr-o scrisoare deschisa, la presedintele Klaus Iohannis sa nu promulge legea de modificare a Codului Rutier, care prevede, printre altele, ca prezenta masinilor de politie cu radar trebuie presemnalizata prin panouri cu 500 - 2. 000 de metri inainte, pentru ca numarul accidentelor rutiere, avand cauza viteza excesiva, va creste alarmant, relateazaNews. ro. continuă pe Hotnews

Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante n vacanta parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax. in perioada vacantei parlamentare Executivul poate emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, conform actului normativ.

Politistii rutieri, apelcatre Klaus Iohannis: Este un pariu cu viata cetatenilor

Grupul Politistilor Rutieri din Romania a transmis, vineri, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care atrage atentia ca, dupa adoptarea unor modificari la Codul Rutier care vizeaza.

Iohannis, despre Legea organizarii judiciare: Din pacate, am epuizat toate caile constitutionale pentru contestatie si sunt obligat sa o promulg. Cer expres Parlamentului sa corecteze de urgenta legile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a fost nevoit sa promulge Legea 304/2004, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Prin urmare, el a cerut Parlamentului sa reintroduca actul.

A inceput razboiul radarelor in Romania! Politistii rutieri se plang presedintelui Iohannis

Incepe inca un razboi, si anume cel al radarelor din Romania. A fost modificata legislatia si cea mai importanta schimbare este aceea ca posesorii de autoturisme vor fi avertizati inaintea existentei.

Politistii rutieri, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Grupul Politistilor Rutieri din Romania a transmis, vineri, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care atrage atentia ca, dupa adoptarea unor modificari la Codul Rutier care vizeaza presemnalizarea aparatelor radar, numarul accidentelor rutiere, avand cauza viteza excesiva, va creste alarmant, scrie News. ro.

Politistii rutieri, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis, dupa adoptarea modificarilor la Codul Rutier: Este un pariu cu viata cetatenilor

Grupul Politistilor Rutieri din Romania a transmis, vineri, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care atrage atentia ca, dupa adoptarea unor modificari la Codul Rutier care vizeaza presemnalizarea aparatelor radar, numarul accidentelor rutiere, avand cauza viteza excesiva, va creste alarmant.

Razii in trafic efectuate de politistii rutieri, sprijiniti de jandarmi. Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 5.600 de lei

Politistii, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului Braila, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Legea care ii obliga pe proprietarii care stau in cladiri cu risc seismic sa ia masuri de consolidare a fost promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor, prin care proprietarii care locuiesc in imobile.

SURSE: Viorica Dancila i-ar fi spus presedintelui Iohannis ca doreste amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au avut o intalnire de aproximativ o ora la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre controversele privind posibila ordonanta de urgenta privind.

Ion Cristoiu, despre legea care permite interceptarea romanilor:Ma socheaza ambiguitatea

Terorismul inseamna afectarea relatiilor sociale si se face prin inactiune. Sunt prevederi din noua definitie a terorismului, data de Parlamentul Romaniei. Legea a fost initiata de Comisia SRI si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )