Libnet.ro
UNICEF

18:30

Politistul acuzat de pedofilie, decorat de Traian Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politistul acuzat de pedofilie, decorat de Traian Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele de atunci, Traian Basescu, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, a. continuă pe Wall-Street Ro

Politistul acuzat de pedofilie, decorat in 2012 de Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele Romaniei, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, potrivit presedintelui Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX, Florin Vilnei, citat de Mediafax.

UPDATE Politistul acuzat de pedofilie, decorat in 2012 de Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta / Propunerea, facuta de ministrul de interne de atunci, Ioan Rus

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele Romaniei, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, potrivit presedintelui Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX, Florin Vilnei, citat de Mediafax.

Dumitru Coarna il acuza pe consilierul personal al lui Carmen Dan, Valentin Riciu, fost angajat la Brigada Rutiera, ca se vedea des cu politistul acuzat de pedofilie / Riciu neaga acuzatiile

Liderul unui sindicat al politistilor, Dumitru Coarna, il acuza pe Valentin Riciu, unul dintre consilierii personali ai ministrului de Interne si fost angajat la Brigada Rutiera Bucuresti, ca de foarte multe ori se vedea cu politistul acuzat de pedofilie, potrivit Agerpres.

Parchetul Bucuresti o contrazice pe Carmen Dan in ceea ce priveste politistul acuzat de pedofilie: Dosarul de agresiune sexuala din 2009 nu s-a prescris

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a contrazis-o marti pe Carmen Dan, ministrul Internelor, care a afirmat ca un dosar din 2009 in care suspect este politistul acuzat de pedofilie ar fi prescris, precizand, intr-un comunicat, ca in aceasta cauza se desfasoara in continuare urmarirea penala.

Anchetatorii verifica 15 cazuri de agresiune sexuala nerezolvate pentru a vedea daca este vorba tot de politistul acuzat de pedofilie

Anchetatorii verifica 15 dosare de agresiuni sexuale ramase cu autor necunoscut pentru a stabili daca politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei este autorul lor, potrivit Digi 24, citat de news. ro. Cele 15 dosare vizeaza fapte de agresiune sexuala comise din 2009 si pana acum si ramase cu autor necunoscut.

Politistul acuzat de pedofilie, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 6 a dispus marti arestarea preventiva pentru 30 de zile a politistului Eugen Stan, acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Eugen Stan va fi dus in arestul Politiei Capitalei.

Politistul pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta de Traian Basescu. Reactia fostului presedinte al Romaniei

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012 de presedintele Romaniei de atunci, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, potrivit presedintelui Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX, Florin Vilnei.

Politistul pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta

Politistul-pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta, a declarat Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului.

Coarna: Pedofilul a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta (VIDEO)

Politistul-pedofil a fost decorat in 2012 cu ordinul Barbatie si Credinta, a declarat Dumitru Coarna,liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual,.

Politistul acuzat de pedofilie, arestat pentru 30 de zile

Politistul pedofil a fost adus la Judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva. Anchetatorii solicita arestarea preventiva pentru 29 de zile pentru trei fapte: agresiune sexuala fata de doi minori,.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )