Libnet.ro
UNICEF

09:16

Politistul din Iasi acuzat de abuz sexual de o minora de 16 ani, pus sub urmarire penala. Agentul ar fi comis fapta cand nevasta a plecat de-acasa

Adevărul Adevărul,
Politistul din Iasi acuzat de abuz sexual de o minora de 16 ani, pus sub urmarire penala. Agentul ar fi comis fapta cand nevasta a plecat de-acasa

Agentul de politie Dan Gabrie E. a fost pus sub oficial sub acuzare pentru infractiunea de agresiune sexuala urmare a unei plangeri depusa de o fata de 16 ani. continuă pe Adevărul

Politist din Iasi, acuzat de agresiune sexuala asupra unei fete de 16 ani care o ajuta la treaba pe sotia sa

Un politist iesean este audiat in cursul zilei de joi, 11 ianuarie, dupa ce a fost reclamat ca ar fi incercat sa abuzeze sexual o minora.

Politist din Iasi, acuzat de agresiune sexuala asupra unei fete de 16 ani. Tatal fetei: A chemat-o in dormitor si i-a zis sa ii dea un pupic pe gurita

Un politist iesean este audiat in cursul zilei de joi, 11 ianuarie, dupa ce a fost reclamat ca ar fi incercat sa abuzeze sexual o minora.

Dezvaluirile facute de parintii fetei care acuza un politist din Iasi ca a incercat sa o abuzeze sexual: A dus-o in dormitor si...

O adolescenta de 16 ani acuza un agent de politie din Iasi ca ar fi incercat sa o abuzeze sexual. Dupa ce joi au stat intreaga zi la audieri, parintii copilei au facut marturisiri.

O indragita actrita Disney, supusa unui abuz sexual. Marturisiri socante (VIDEO)

Actrita Bella Thorne, in varsta de 20 de ani, a marturisit ca a fost victima unui abuz sexual cand era doar un copil. Am fost abuzata sexual pana la varsta de 14 ani,.

Sorana, la un pas sa devina victima unui abuz sexual. Cum a reusit artista sa se salveze

Sorana a facut o marturie cutremuratoare. Artista, fosta membra ASIA, a povestit ca a fost la un pas sa devina victima unui abuz sexual cand avea 12 ani. Ceea ce o invatase mama ei a salvat-o. Ea l-.

Politist din Iasi, cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora

Un politist din judetul Iasi este cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora de 16 ani, relateazaZiarul de Iasi, dupa ce i-a propus tinerei sa intretina relaxii sexuale cu el.

Un nou caz de pedofilie in Politie. Acuzatiile facute de parintii unei minore din Iasi

Inca un politist este acuzat de tentativa viol de o fata de 14 ani. Un ajutor de sef de post, dintr-o localitate din judetul Iasi, ar fi incercat sa o abuzeze sexual pe adolescenta care il mai.

Dupa 27 de ani, un roman adoptat in Noua Zeelanda si-a regasit familia din Iasi printr-o retea de socializare

Andrei Antohi, in varsta de 27 de ani, nascut la Iasi si adoptat in 1990 pe cand avea doar 7 luni, de o familie din Noua Zeelanda, si-a regasit familia prin intermediul unei pagini de.

Un nou caz de pedofilie in politie: Acuzatii grave facute de parintii unei minore din Iasi

La doar cateva zile de la uriasul scandal din Politia Romana privindu-l pe Eugen Stan, agentul de politie de la Brigada Rutiera care a comis mai multe fapte de pedofilie, apar noi acuzatii. De data.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )