Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politistul implicat in moartea lui George Floyd la Minneapolis, arestat. Reactia lui Barack Obama

Adevărul Adevărul,
Politistul implicat in moartea lui George Floyd la Minneapolis, arestat. Reactia lui Barack Obama

Politistul Derek Chauvin, implicat in moartea lui George Floyd, un afro-american in varsta de 46 de ani, in timpul unei arestari la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, a fost arestat, au anuntat vineri autoritatile locale, scrie AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Politistul care a provocat moartea lui George Floyd a fost arestat pentru omor prin imprudenta

Politistul care a provocat moartea lui Geroge Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri, in contextul in care autoritatile s-au vazut confruntate cu proteste masive ce s-au extins in Minnesota. Acesta a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta.

Garda Nationala, mobilizata la Minneapolis. Fratele lui George Floyd cere pedeapsa capitala pentru politistii ucigasi

Aproximativ 500 de membri ai Garzii Nationale au fost desfasurati vineri la Minneapolis, in Minnesota, pentru a restabili calmul in acest oras cuprins de violente dupa moartea lui George Floyd, un afroamerican, in timpul unei arestari in forta, relateaza AFP.

Politistul din Minneapolis care l-a ucis pe cetateanul afro-american George Floyd a fost arestat

Politistul Derek Chauvin, din Minneapolis, a fost arestat vineri in legatura cu moartea, in aceasta saptamana, a lui George Floyd, un afroamerican al carui deces a declansat proteste in intreaga tara, relateaza DPA, Reuters si AFP. Cei patru politisti implicati in incident au fost destituiti.

Politistul implicat in incidentul care a generat revolta din Minneapolis, arestat

Politistul Derek Chauvin din Minneapolis a fost arestat vineri in legatura cu moartea, in aceasta sa.

Politistul care l-a sufocat cu genunchiul pe George Floyd, un afro-american, a fost arestat. Acuzatii de rasism si proteste violente in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Politistul care l-a sugrumat cu piciorul pe afroamericanulGeorge Floyd, in timp ce il aresta, a fost incarceratsi acuzat de crima. Ofiterul a fost identificat pe baza filmarii care il.

VIDEO Jurnalisti CNN, retinuti in timp ce transmiteau in direct protestele din Minneapolis

Jurnalistul CNN Omar Jimenez a fost retinut chiar in timp ce transmitea in direct protestele violente din orasul Minneapolis, SUA, provocate de moartea lui George Floyd, un barbat de culoare sufocat de un politist.

Donald Trump a anuntat ca a trimis Garda Nationala in strada: George Floyd nu a murit in zadar

Garda Nationala a SUA se afla in Minneapolis, locul in care o multime de protestatari s-au strans sa-i faca dreptare unui barbat de culoare, care a murit din cauza ca un politist l-a imobilizat si a stat cu genunchiul pe gatul lui minute intregi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )