Libnet.ro
UNICEF

12:15

Politolog rus despre scutul antiracheta: Ca raspuns, Moscova va lua ca tinta Polonia si Romania

Hotnews Hotnews,
 Politolog rus despre scutul antiracheta: Ca raspuns, Moscova va lua ca tinta Polonia si Romania

Federatia Rusa va fi nevoita sa initieze contramasuri la desfasurarea scutului american antiracheta in Romania si Polonia, iar populatia acestor tari nu va fi fericita sa constate ca s-a pomenit tinta, a declarat politologul Kirill Koktis, informeaza vineri agentia de presa RIA Novosti, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis a discutat cu adjunctul Secretarului Apararii al SUA despre scutul antiracheta

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe adjunctul secretarului apararii al SUA, Robert Work, cu care a discutat despre scutul antiracheta de la Deveselu, informeaza Administratia Prezidentiala.

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

Raspunsul americanilor la amenintarea ruseasca: activeaza scutul antiracheta de la Deveselu

Scutul antiracheta de la Deveselu va fi activata in curand. De cativa ani de zile, scutul antiracheta construit de Statele Unite in colaborare cu unele tari din Europa reprezinta unul dintre cele mai controversate proiecte. Teoretic, rolul acestuia este de a proteja Europa de rachetele cu raza mica si medie de actiune care ar putea [].

Moment istoric la Deveselu: Scutul antiracheta a devenit operational

Moment istoric la Deveselu. Scutul antiracheta, inceput in 2013 si finalizat anul trecut, in urma unei investitii de aproximativ 400 de milioane de dolari, a devenit joi operational. La ceremonie au.

Kremlin: Scutul antiracheta de la Deveselu, o amenintare directa la adresa securitatii Rusiei

Rusia a criticat puternic joi lansarea sistemului de aparare antiracheta american din Romania, denuntand o amenintare directa la securitatea sa si promitand in schimb sa isi intareasca capacitatile militare, transmite AFP. UPDATE Am spus inca de la inceput ) suntem convinsi ca amplasarea sistemului antiracheta este ea insasi o amenintare pentru securitatea Rusiei, a declarat si purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Tara noastra, tinta unui razboi nuclear? Scutul antiracheta de la Deveselu ar putea aduce probleme Romaniei (VIDEO)

Romania ar putea fi una dintre tintele principale in cazul unui razboi nuclear. Avertismentul a fost facut de un analist militar rus, dupa ce sistemul de la Deveselu a devenit operational, iar.

REVISTA PRESEI. TEAPA la DEVESELU. Scutul antiracheta a facut deja victime colaterale

Ziarele de vineri scriu despre inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, dar si despre denunturile facute la DNA de mai multi ofiterii din Ministerul de Interne.

FOTO. Scutul antiracheta de la Deveselu este ACTIV. Precizarile NATO si ale oficialilor romani. Reactia Rusiei

Presedintele Klaus Iohannis si secretarul general al NATO sustin la aceasta ora o conferinta de presa. Iohannis a reiterat ca scutul de la Deveselu este defensiv .

UPDATE. Scutul antiracheta de la Deveselu este ACTIV. Ce au declarat presedintele Iohannis si secretarul general NATO

Presedintele Klaus Iohannis si secretarul general al NATO sustin la aceasta ora o conferinta de presa. Iohannis a reiterat ca scutul de la Deveselu este defensiv .

Cum comenteaza Bogdan Aurescu amenintarile Rusiei privind scutul antiracheta de la Deveselu

Bogdan Aurescu, consilier prezidential la Departamentul de Politica Externa si fost ministru MAE, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, amenintarile Rusiei la adresa scutului antiracheta desfasurat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )