Libnet.ro
UNICEF

12:30

Polonezii de la Ciech Soda vor un joint venture pentru o noua sursa de energie

România Liberă România Liberă,
Polonezii de la Ciech Soda vor un joint venture pentru o noua sursa de energie

Compania Ciech Soda e pregatita pentru orice solutie in ceea ce priveste fabrica de soda caustica di. continuă pe România Liberă

inca o fabrica si-a inchis portile in Romania! Polonezii de la Ciech Soda au oprit fabrica din Valcea

Polonezii de la Ciech Soda au oprit productia la fabrica de soda din Valcea. Principala cauza aacestei masuri oreprezinta cresterile succesive alepretului la principala materie prima.

Uzina CIECH Soda Romania va fi inchisa temporar, pana la gasirea unei solutii pentru aprovizionarea cu abur

Compania CIECH Soda, cunoscuta anterior ca Uzinele Sodice Govora, va demara procesul de oprire a productiei in data de 18 septembrie, potrivit unui comunicat de presa. Conducerea companiei sustine ca oprirea va fi temporara, pana cand va fi identificata o noua sursa de energie care sa aprovizioneze uzina. Aceasta in conditiile in care pretul aburului propus de unicul sau furnizor, CET Govora, va creste cu 135%, incepand cu 18 septembrie 2019. CIECH Soda, la care investitorii sunt polonezi, ia in calcul realizarea unui joint-venture, impreuna cu Consiliul Judetean si Chimcomplex, pentru construirea unei noi surse de energie.

Stefanini anunta un nou joint-venture in Romania, in parteneriat cu Infinit Solutions Agency

Stefanini - unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii - anunta lansarea unui nou joint-venture in Romania, Stefanini Infinit. Noua organizatie va fi o companie de marketing digital full service,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )