Libnet.ro
UNICEF

21:30

Polonia: Alegerile prezidentiale, amanate de pandemie, au loc duminica. Cine este favorit

Hotnews Hotnews,
 Polonia: Alegerile prezidentiale, amanate de pandemie, au loc duminica. Cine este favorit

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale din Polonia s-au deschis duminica la ora locala 07:00 05:00 GMT), polonezii urmand sa il desemneze pe seful statului intr-un scrutin care a fost amanat din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza dpa si AFP, preluate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Lukasenko acuza Polonia si Rusia de ingerinta in alegerile prezidentiale din Belarus

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a acuzat joi Rusia si Polonia ca s-au amestecat in alegerile prezidentiale de pe 9 august, in mijlocul unei campanii de represiune denuntata de opozitie, afirmatii respinse de catre Kremlin, relateaza AFP.

Directorii de pe Wall Street se pregatesc pentru o posibila victorie a lui Joe Biden in alegerile prezidentiale

Actuali si fosti directori de pe Wall Street, analisti, lobbyisti, avocati si consultanti politici cu clienti din sectorul bancar au vorbit pentru CNBC despre modul in care sectorul financiar se pregateste pentru o posibila victorie a democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din Statele Unite, in conditiile in care Donald Trump scade in sondajele de opinie efectuate la nivel national si la nivelul statelor.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea le spunea colegilor ca vreau sa-i iau partidul si sa candidez la alegerile prezidentiale. Am fost considerata un pericol (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre relatia sa cu Liviu Dragnea din perioada in care acesta se afla la conducerea PSD. Firea a sustinut ca i.

Euronews: Ce asteapta polonezii de la alegerile prezidentiale

Desi are un avantaj clar in sondaje, iar prognozele il dau castigator in primul tur, actualul presedinte polonez Andrzej Duda nu poate fi inca sigur ca va castiga alegerile. Ultimele sondaje il arata duelandu-se cu rivalul sau, Rafal Trzaskowski si chiar inregistrand o potentiala infrangere in cazul in care in turului doi ar trebui sa confrunte cu fostul prezentator TV, Szymon Holowina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )