Libnet.ro
UNICEF

12:30

Polonia va aloca 44 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei, pna n 2026

Hotnews Hotnews,
 Polonia va aloca 44 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei, pna n 2026

Polonia va aloca 185 de miliarde de zloti 44 de miliarde euro) pentru modernizarea armatei pana in anul 2026, in principal pentru modernizarea avioanelor si elicopterelor militare, precum si a submarinelor, anunta ministrul Justitiei, Mariusz Blaszczak. continuă pe Hotnews

in timp ce in Romania toate programele de achizitie sunt blocate, Polonia investeste 44 de miliarde de euro pentru avioane de lupta, elicoptere si submarine

Polonia continua inarmarea. Guvernul de la Varsovia intentioneaza sa aloce circa 44 de miliarde de euro pentru inzestrarea armatei intre achizitiile prioritate se numara 32 de noi avioane de lupta, de.

Polonia intentioneaza sa achizitioneze armament in valoare de 44 de miliarde de euro pana in 2026, anunta Guvernul

Polonia intentioneaza sa cheltuiasca 185 de miliarde de zloti 44 de miliarde de euro) in vederea modernizarii armatei sale, pana la orizontul lui 2026, prin achizitionarea unor avioane de lupta, elicoptere si submarine, a anuntat joi ministrul Apararii Mariusz Blaszczak, relateaza AFP.

Polonia se inarmeaza: 44 de miliarde de euro vor fi investite in achizitia de avioane de lupta, elicoptere si submarine

Polonia continua inarmarea. Guvernul de la Varsovia intentioneaza sa aloce circa 44 de miliarde de euro pentru inzestrarea armatei intre achizitiile prioritate se numara 32 de noi avioane de lupta, de.

Polonia intentioneaza sa achizitioneze armament in valoare de 44 miliarde de euro

Polonia intentioneaza sa cheltuiasca 185 de miliarde de zloti 44 de miliarde de euro) in vederea modernizarii armatei sale, pana la orizontul lui 2026, prin achizitionarea unor avioane de lupta, elicoptere si submarine, a anuntat astazi, ministrul Apararii, Mariusz Blaszczak, relateaza AFP.

Bulgaria a reluat licitatia pentru un gazoduct de 1,4 miliarde euro

Compania Bulgartransgaz a anuntat, astazi, ca a reluat licitatia pentru constructia unui gazoduct in valoare de 1,4 miliarde euro.

IN TARA NOASTRA, IN 2018 BEI a acordat 1,3 miliarde de euro pentru proiecte de investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat tarii noastre finantari in valoare totala de 1,311 miliarde de euro, in 2018, sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare, potrivit vice-presedintelui BEI, Andrew McDowell, care a prezentat activitatea institutiei in tara noastra in anul tocmai incheiat.

IN 2018: Sprijinul Grupului BEI pentru proiecte din Romania s-a ridicat la 1,3 miliarde euro

Grupul Bancii Europene de Investitii Grupul BEI), compus din Banca Europeana de Investitii BEI) si filiala sa, Fondul European de Investitii FEI), a acordat Romaniei in 2018 suma de 1,311 miliarde euro sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare.

PANA IN ANUL 2027, Transgaz are in plan investitii totale de 1,9 miliarde euro

Transgaz si-a planificat investitii totale de 1,9 miliarde de euro pentru extinderea sistemului de transport al gazelor, potrivit Planului de Dezvoltare pentru perioada 2018-2027, care va fi supus spre aprobare actionarilor in sedinta din 11 martie, relateaza Agerpres.

Erste Group se asteapta sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania, dupa un profit net de aproape 1,8 miliarde euro in 2018

Erste Group a inregistrat anul trecut un profit net de aproape 1,8 miliarde euro, dar se asteapta ca in acest an sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania.

ONU cere 4,2 miliarde dolari pentru a acorda ajutor umanitar

Organizatia Natiunilor Unite a solicitat, astazi, 4,2 miliarde de dolari pentru a putea furniza in acest an asistenta necesara supravietuirii a 21,4 milioane de yemeniti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2984 seconds )