Libnet.ro
UNICEF

12:45

Polonia avertizeaza: Presiunile UE pe legile justitiei pot avea efecte nedorite

România Liberă România Liberă,
Polonia avertizeaza: Presiunile UE pe legile justitiei pot avea efecte nedorite

Prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki a aparat joi legile pentru reformarea sistemului de justit. continuă pe România Liberă

PNL ii cere lui Liviu Dragnea sa solicite un punct de vedere de la Comisia de la Venetia pentru legile justitiei si suspendarea dezbaterilor comisiei speciale

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, ii solicita din nou presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa ceara un punct de vedere din partea Comisiei de la Venetia inainte de a se relua dezbaterile pe legile justitiei, dupa ce acestea se vor intoarce in Parlament ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale. Liberalii cer de asemenea suspendarea lucrarilor comisiei speciale pentru legile justitiei, care urmeaza sa se intruneasca saptamana viitoare pentru a modifica articolele declarate neconstitutionale.

Comisia lui Iordache reia lucrul pe modificarile la legile Justitiei

Comisia pe legile justitiei, in frunte cu Florin Iordache, se vor reuni pentru prima data in acest an, dupa motivarea Curtii Constitutionale pe ultima sesizare de neconsitutionalitate pe Legea 317 privind.

Comisia lui Iordache se reuneste din nou miercuri sau joi, pentru a lucra pe modificarile la legile justitiei declarate neconstitutionale

Comisia pe legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, isi reia activitatea pentru prima data pe anul 2018 miercuri dupa-amiaza sau joi, potrivit unor surse parlamentare, dupa ce marti este asteptata motivarea Curtii Constitutionale pe ultima sesizare privind a treia lege din pachet, Legea 317 privind CSM.

UPDATE Comisia lui Iordache se reuneste din nou saptamana viitoare, pentru a lucra pe modificarile la legile justitiei declarate neconstitutionale

ACTUALIZAT Comisia pe legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, isi reia activitatea pentru prima data pe anul 2018 saptamana viitoare, dupa ce marti a fost publicata motivarea Curtii Constitutionale pe ultima sesizare privind a treia lege din pachet, Legea 317 privind CSM.

Parlamentarii, ministrii, prefectii sau primarii nu pot avea calitatea de comerciant persoana fizica

Parlamentarii, ministrii, prefectii sau primarii nu pot avea calitatea de comerciant persoana fizica, a decis, astazi, Curtea Constitutionala, care a admis, astfel, sesizarea de neconstitutionalitate formulata de presedintele Klaus Iohannis privind legea care le permite demnitarilor sa fie comercianti persoane fizice.

CCR ar putea da decizia pe legea prin care parlamentarii pot avea calitatea de comerciant persoana fizica

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta marti o decizie in cazul sesizarii formulate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse legii prin care parlamentarii, ministrii, edilii, prefectii si sefii consiliilor judetene pot avea calitatea de comerciant persoana fizica, anunta Agerpres.

Comisia speciala care a modificat legile justitiei isi reincepe activitatea saptamana viitoare, pentru a discuta articolele declarate neconstitutionale

Comisia speciala care a modificat cele trei legi ale justitiei - legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, legea 304/2004 privind organizarea judiciara si legea 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) , condusa de Florin Iordache, isi reincepe activitatea saptamana viitoare, au declarat surse politice pentru News. ro.

Forumul Judecatorilor din Romania cere presedintelui Romaniei si Parlamentului sa consulte Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei, transmitand o lista de intrebari

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Presedintelui Romaniei si Parlamentului Romaniei consultarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) asupra unor aspecte curente vizand modificarea in Romania a legilor justitiei.

Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Iohannis: Alesii nu pot avea afaceri pe persoana fizica

Judecatorii de la Curtea Constitutionala a decis marti ca parlamentarii nu-si pot face afaceri pe persoana fizica, informeaza Stiripesurse. ro. CCR a analizat sesizarea presedintelui Klaus Iohannis din 18.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )