Libnet.ro
UNICEF

23:45

Polonia nu va interzice toate echipamentele Huawei 5G din cauza ingrijorarilor cu privire la costuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonia nu va interzice toate echipamentele Huawei 5G din cauza ingrijorarilor cu privire la costuri

Este putin probabil ca Polonia sa excluda toate echipamentele produse de firma chineza Huawei din urmatoarea sa generatie de retele de telefonie mobila, unul dintre motive fiind si dorinta de a evita cresterea costurilor pentru operatorii de telefonie mobila, a declarat marti pentru Reuters un inalt oficial polonez. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia a blocat un site de stiri timp de peste 12 ore din cauza unui graffiti anti-Putin

Autoritatile Rusiei au blocat un site regional de stiri in weekend din cauza ca a relatat despre un graffiti care il insulta pe Vladimir Putin, dupa ce legea care interzice jignirea autoritatilor in mediul online a intrat in vigoare luna trecuta, relateaza Reuters.

Gica Popescu va fi executat silit. Datoreaza o avere din cauza unei afaceri esuate

Lovitura uriasa pentru Gica Popescu. Fostul capitan al echipei nationale va fi executat silit, din cauza unei afaceri pe care a inceput-o in 2010 si care s-a dovedit a fi un esec. Potrivit Pro Sport,.

Cristian lucreaza in Anglia la o firma de curierat. Era blocat in trafic de o ora din cauza unui accident, cand a primit un telefon. A incremenit. E cel mai urat cosmar din viata unui om

Cristian lucreaza in Anglia la o firma de curierat. Era blocat in trafic de o ora din cauza unui accident, cand a primit un telefon. A izbucnit in lacrimi. Mai precis, iubita lui, Sorina, 24 de ani, isi.

Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei Guvernului Dancila de a muta ambasada israeliana de la Tel Aviv la Ierusalim

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit.

JO 2020: Din cauza caldurii, probele de maraton de la Tokyo vor incepe la ora locala 06:00

Probele de maraton de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 vor incepe la ora locala 06:00, pentru a se evita temperaturile foarte ridicate din acea perioada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )