Libnet.ro
UNICEF

00:07

in Polonia, in ultimii doi ani, 90 la suta dintre responsabilii armatei au fost inlocuiti

România Liberă România Liberă,
in Polonia, in ultimii doi ani, 90 la suta dintre responsabilii armatei au fost inlocuiti

Ministerul polonez al Apararii a anuntat miercuri ca, din anul 2015, a inlocuit 90 la suta dintre responsabilii in posturile de comandament din cadrul Statului Major. continuă pe România Liberă

Raport al Comisiei Europene: Initiativele precum OUG 13 reprezinta un risc pentru progresele inregistrate de Romania in lupta anticoruptie in ultimii 10 ani

Ireversibilitatea reformelor inregistrate de Romania in lupta impotriva coruptiei a fost pusa recent in pericol prin adoptarea, pe 31 ianuarie 2017, prin Ordonanta de urgenta, a modificarilor la Codul penal, arata raportul privind semestrul european, elaborat de Comisia Europeana. Cu toate ca ordonanta a fost abrogata, Comisia Europeana atrage atentia ca astfel de initiative reprezinta un risc pentru progresele realizate in ultimii 10 ani.

Raport SIPRI: Transferurile de arme in lume au atins in ultimii cinci ani un nivel record dupa Razboiul Rece

Transferurile de arme in lume au atins in ultimii cinci ani un nivel record dupa Razboiul Rece, a anuntat luni institutul independent SIPRI, punand tendinta pe seama cererii sporite din Orientul Mijlociu si Asia, relateaza AFP.

Transferurile de arme in lume au atins in ultimii cinci ani un nivel record dupa Razboiul Rece

Transferurile de arme in lume au atins in ultimii cinci ani un nivel record dupa Razboiul Rece, a anuntat luni institutul independent SIPRI, punand tendinta pe seama cererii sporite din Orientul Mijlociu si Asia, scrie Agence France-Presse.

Vanzarea de armament a ajuns, in ultimii cinci ani, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Comertul cu armament a atnis, in ultimii cinci ani, cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece, stimulat de cererea din Orientul Mijlociu si Asia, informeaza Institutul international de cercetari asupra pacii Sipri).

Ortanta Ciobanu, fost director medical al CJAS Olt, ramane cu sentinta de la Tribunal: doi ani de inchisoare, cu suspendarea pedepsei

Fostul director medical al Casei de Asigurari de Sanatate Olt, dr. Ortanta Ciobanu, a primit astazi hotararea Curtii de Apel Craiova, care a respins recursul formulat la sentinta Tribunalului Olt de condamnare la doi ani de inchisoare cu suspendarea pedepsei pentru o perioada de incercare de 4 ani.

Telenovela pesterii cu trei lilieci care a intarziat cu aproape doi ani constructia unui sector din Autostrada Lugoj - Deva

La peste doi ani de la semnalarea, pe traseul viitoarei autostrazi Lugoj Deva, a unei pesteri in care ar fi existat lilieci protejati, lucrarile blocate in zona pot fi reluate. Din cauza grotei care a starnit numeroase controverse si a unui cimitir neautorizat, constructorii au pierdut autorizatia de mediu pe un un sector al viitoarei autostrazi.

Colliers: Incep dezvoltarile comerciale din orasele secundare. Capitala, fara proiecte in urmatorii doi ani

Efervescenta - asa ar putea fi descrisa piata dezvoltarilor de centre comerciale din Romania in ultimii ani. Aceasta tendinta a condus la o crestere a atractivitatii tarii noastre in randul retailerilor, dar si a investitorilor straini aflati in.

O echipa de cercetatori promite sa reinvie mamutul in maxim doi ani (VIDEO)

Oamenii de stiinta sunt tot mai aproape de a crea un hibrid al elefantului-mamut, disparut de pe Pamant acum 4. 000 de ani, informeaza B1 TV. Un proiect ambitios de inginerie genetica isi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )