Libnet.ro
UNICEF

19:30

Polonia si Ungaria continua sa blocheze bugetul UE. Cristian Diaconescu: Germania nu isi va incheia mandatul la presedintia rotativa fara ca el sa intre in vigoare Rares Bogdan: Doar dialogul poate sa duca la rezolvare (VIDEO)

B1 B1,
Polonia si Ungaria continua sa blocheze bugetul UE. Cristian Diaconescu: Germania nu isi va incheia mandatul la presedintia rotativa fara ca el sa intre in vigoare Rares Bogdan: Doar dialogul poate sa duca la rezolvare (VIDEO)

Polonia si Ungaria continua sa blocheze adoptarea cadrului financiar multianual al UE pentru perioada 2021-2027, iar situatia a fost comentata vineri, in direct pe B1 TV, de Cristian Diaconescu, diplomat de. continuă pe B1

URSULA VON DEN LEYEN: Ungaria si Polonia sa se adreseze Curtii de Justitie a UE in problema statului de drept, nu sa blocheze bugetul

Polonia si Ungaria ar trebui sa se adreseze Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru a-si exprima dubiile cu privire la mecanismul care leaga accesul la fondurile europene de respectarea statului de drept, in loc sa blocheze bugetul comunitar pe 2021-2027 si planul de relansare, a declarat ieri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Agerpres.

Cristian Diaconescu, despre politizarea administratiei publice: Este o cangrena in sistemele administratiei romanesti, dar se poate rezolva. Exista si parghii juridice

Cristian Diaconescu, candidat PMP Bucuresti la Senat, a comentat, vineri seara, in platoul B1 TV, situatia administratiei publice romanesti, din punct de vedere al politizarii, dupa scandalul numirii unui.

Cristian Diaconescu (PMP): Daca vrei sa renunti la pensie, nu ti-o baga nimeni cu forta in buzunar (VIDEO)

Cristian Diaconescu, prim-vicepresedintele PMP, a explicat ca un parlamentar este ales in functie pentru a legifera, deci pentru a avea o activitate activa cat se poate de clara, practica, si nu una.

Ursula von der Leyen: Polonia si Ungaria sa mearga cu statul de drept la Curtea Europeana de Justitie si sa nu mai blocheze banii europeni

Polonia si Ungaria ar trebui sa se adreseze Curtii Europene de Justitie in ce priveste legatura dintre accesarea banilor europeni si statul de drept in loc sa blocheze bugetul UE pentru perioada 2021-2027 si planul de relansare economica, a declarat miercuri presedintele executivului european Ursula von der Leyen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )