Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

B1 B1,
Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile. continuă pe B1

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

Care este cauza poluarii record din Bucuresti. Ministrul Mediului da vina pe curatenia de primavara, dar are si suspiciuni de activitati industriale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni ca poluarea record de azi noapte din Bucuresti are intre cauze un incendiu de vegetatie pe o suprafata de 5. 000 de metri la Crevedia, un incendiu la Gara de nord, dar si faptul ca oamenii au ars cauciucuri, in gospodariile din jurul Capitalei.

Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anunt de ultima ora

Bucurestiul a ajuns la pragul critic de poluare, dupa ce in cursul noptii de duminica spre luni s-au inregistrat depasiri chiar si cu 900-1. 000% peste limitele maxim admise. Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti Este vorba de gradul de poluare cu PM2,5 particule in suspensie cu diametrul mai mic de 2,5 microni .

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Conducerea Agentiei Nationale de Protectia Mediului, demisa dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anuntul facut de ministrul Mediului

Conducerea Agentiei Nationale de Protectia Mediului a fost demisa, a anuntat ministrul Mediului. Decizia vine dupa ce, in Bucuresti si Ilfov s-a inregistrat un nivel record de poluare la noaptea trecuta si in aceasta dimineata.

Poluare record in Capitala: Depasiri cu aproape 1.000% ale nivelului de PM2,5, respectiv cu 800% pentru particule mari de praf (VIDEO)

Poluare record in Capitala, inregistrata duminica noapte si luni dimineata. Potrivit B1 TV, reteaua nationala si retele independente de monitorizare a calitatii aerului au inregistrat depasiri record al.

SRI si DIICOT ar inchide ochii la poluarea ilegala din Bucuresti, infapuita de mafia italiana

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, sustine ca poluarea din Bucuresti e .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )