Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pompeo anunta infiintarea unei Aliante Internationale pentru Libertatea religioasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pompeo anunta infiintarea unei Aliante Internationale pentru Libertatea religioasa

Secretarul de Stat Mike Pompeo a anuntat joi infiintarea unei instante internationale pentru libertatea religioasa, cu ocazia unei mari conferinte la Washington dedicate acestui subiect, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Profesori si specialisti in DREPT, alaturi de reprezentanti ai societatii civile, solicita Parlamentului infiintarea unei comisii comune pentru revizuirea Constitutiei: Este necesara o dezbatere chibzuita, fundamentata stiintific si transparenta

Cadre didactice, specialisti si pasionati de drept constitutional, precum si reprezentanti ai societatii civile din Romania le solicita senatorilor si deputatilor din Parlamentul Romaniei sa ia in.

Profesori universitari, experti si reprezentanti ai societatii civile cer infiintarea unei Comisii comune a Camerei si Senatului pentru revizuirea Constitutiei: Festina lente!

Cadre didactice, specialisti si pasionati de drept constitutional, precum si reprezentanti ai societatii civile din Romania le solicita senatorilor si deputatilor din Parlamentul Romaniei sa ia in considerare infiintarea unei Comisii speciale comune a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru analiza si dezbaterea propunerilor legislative privind revizuirea Constitutiei, potrivit unui apel publicat pe site-ul stiri. ong.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )