Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pompeo, la Bruxelles, pentru a discuta despre Iran cu UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pompeo, la Bruxelles, pentru a discuta despre Iran cu UE

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a decis sa efectueze astazi o vizita la Bruxelles, pentru a discuta despre probleme urgente, si anume Iranul, cu oficiali europeni, a anunat un oficial de la Departamentul de Stat american. continuă pe Ziarul Bursa

Pompeo, la Bruxelles si Soci pentru a discuta despre Iran, Venezuela si Siria

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a decis sa efectueze luni o vizita la Bruxelles, pentru a discuta despre probleme urgente cu oficiali europeni, a anunat un oficial de la Departamentul de Stat american, relateaza AFP. Marti, secretarul american de stat se va deplasa la Soci unde se va intalni cu omologul sau rus Serghei Lavrov si presedintele Vladimir Putin.

Consilierii de top ai lui Trump au tinut o sedinta neobisnuita la sediul CIA, pentru a discuta despre Iran

Intr-o miscare extrem de neobisnuita, consilierul pe teme de securitate nationala John Bolton a convocat saptamana trecuta o intalnire la sediul CIA cu consilierii de top ai lui Trump din servicii secrete, Armata si diplomatie pentru a discuta despre Iran, potrivit NBCNews, care citeaza sase oficiali SUA.

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )