Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pompierii au intervenit pentru stingerea a 310 incendii in primele 3 zile ale anului

Adevărul Adevărul,
Pompierii au intervenit pentru stingerea a 310 incendii in primele 3 zile ale anului

Pompierii au intervenit pentru stingerea a 310 incendii in primele trei zile ale anului 2020, iar paramedicii SMURD au acordat asistenta medicala de urgenta pentru 3. 977 persoane, majoritatea cazurilor fiind sesizate prin numarul unic de urgenta 112, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe Adevărul

Pompierii au intervenit la aproximativ 3.000 situatii de urgenta in ultimele 48 de ore

In ultimele 48 de ore s-au inregistrat 2. 956 situatii de urgenta, pompierii au intervenit pentru stingerea a 263 incendii, iar echipajele SMURD au actionat in 2. 417 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat si noua cazuri pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere, informeaza IGSU.

Probleme pentru zeci de mii de pensionari. Ce veste proasta au primit chiar in primele zile ale anului

Noul an a inceput cu probleme pentru zeci de mii de pensionari. Ce veste au primit bunicii zilele acestea? Probleme pentru zeci de mii de pensionari in primele zile ale anului. Ce veste au primit? Probleme si intarzieri. Zeci de mii de pensionari vor primi pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile.

Pana cand se merge cu Sorcova, Plugusorul si Semanatul. Obiceiuri si traditii pentru primele zile ale anului

Venirea Anului nou este prilej pentru copii, tineri, si de ce nu, adulti, sa tina obiceurile stravechi, si anume, mersul cu Sorcova, Plugusorul si Semanatul. in unele regiuni ale tarii, acest obicei tine pana la Boboteaza. Obiceiuri si traditii in primele zile anului: Sorcova Umblatul cu Sorcova reprezinta unul dintre cele mai vechi obiceiuri romanesti .

Dupa ce a fost la un pas de moarte in 2019, Andreea Balan pleaca din tara, in primele zile ale lui 2020

Andreea Balan a trecut prin multe provocari in anul 2019, ba chiar a fost la un pas de moarte, insa acum cantareata se declara fericita. De asemenea, ea a anuntat ca urmeaza sa plece intr-o vacanta alaturi de toata familia, prima vacanta in patru. Unde va pleca vedeta de la Antena 1? Andreea Balan pleaca .

HOROSCOP ianuarie 2020. Zodiile care DAU LOVITURA chiar din primele zile ale noului an

Noul an se apropie cu pasi repezi si deja a aparut horoscopul pentru luna ianuarie 2020. Cei nascuti sub zodia Capelei Pesti) vor avea mare bafta la bani. Acestia vor castiga teancuri consistente de bani mai ales.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )