Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Bacau

Hotnews Hotnews,
 Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Bacau

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit, sambata dupa-amiaza, la groapa de gunoi a municipiului Bacau, care a cuprins o suprafata de aproximativ un hectar, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Circulatia intrerupta pe DN4 Bucuresti - Oltenita: Pompierii intervin la un incendiu de vegetatie

Circulatia rutiera pe DN4 Bucuresti - Oltenita va fi intrerupta, sambata, pentru ca pompierii sa intervina la un incendiu de vegetatie in zona kilometrului 17, unde traficul se desfasoara.

Edi Iordanescu: Puteam obtine mai mult

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordanescu, considera ca formatia putea obtine mai mult de un punct in meciul cu Steaua si nu se fereste sa critice arbitrajul.

Complexul Energetic Oltenia va putea sa vanda energie prin contracte bilaterale pe mai mult de doi ani

Reprezentantii Ministerului Energiei in Adunarea Generala a Actionarilor Complexului Energetic Oltenia, care controleaza deciziile in cadrul forului, au aprobat ieri o modificare a actului constitutiv care permite conducerii societati de stat sa incheie contracte bilaterale de vanzare de energie electrica pe mai mult de doi ani.

Petrescu: Dinamo merita mai mult

Dan Petrescu nu a dorit sa intre intr-o disputa de idei cu cei de la Dinamo dupa meciul din Gruia si decizia controversata a centralului George Gaman, dar a recunoscut ca rivala din Stefan cel Mare merita mai mult din acest meci.

Moody 's: Perspectivele sistemului bancar din Qatar se deterioreaza tot mai mult

Perspectivele sistemului bancar din Qatar se vor deteriora tot mai mult, in conditiile in care sanctiunile economice si diplomatice impuse acestui stat de tarile vecine au intrat in a treia saptamana de aplicare, conform agentiei de evaluare financiara, Moody 's Investors Service.

Circulatia pe Podul Calafat - Vidin, intrerupta timp de doua ore, pentru lucrari

Circulatia rutiera pe Podul Calafat - Vidin va fi intrerupta, in intervalul orar 9. 00, din cauza unor lucrari de reparatii. Tot din cauza lucrarilor, sunt restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale, iar pe DN 1 traficul este blocat, vineri dimineata, in judetul Cluj, din cauza unui accident rutier, apotrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, implicat tot mai mult in politica

Fiul cel mic al lui Nastase este tot mai implicat in politica. Mihnea este consilier de politica externa la Parlamentul European, la cabinetul lui Catalin Ivan. Salariul sau de baza este de 1. 600 de.

MAI anunta masuri operative pentru eliberarea pasapoartelor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) precizeaza ca a luat masuri pentru ca eliberarea pasapoartelor sa se faca intr-un mod cat mai operativ si anunta ca serviciile de pasapoarte din 12 judete si din Bucuresti vor lucra luni, iar in alte patru vor lucra marti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )